Η ACE-Hellas προτείνει μηχανογραφικές λύσεις, οι οποίες προσφέρονται με επιδότηση εώς 60% στα πλαίσια του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ της περιόδου 2007-2013.


ace_hellas_logoΗ ACE-Hellas, ανακοινώνει ότι οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν το νέο πρόγραμμα «Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013, μπορούν επιλέξουν τις λύσεις και τα προϊόντα της, με επιδότηση που φτάνει ως και 60%.


Στόχος της δράσης του νέου προγράμματος, είναι η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η υλοποίηση επενδύσεων προσανατολισμένων στην καινοτομία, το περιβάλλον και τις τεχνολογίες πληροφορικής και η απευθείας τόνωση του επιχειρείν σε συνθήκες κρίσης. Επιπλέον με τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση επιδιώκεται και η δημιουργία θέσεων απασχόλησης, καθώς η ενίσχυση κατευθύνεται και σε υπό σύσταση επιχειρήσεις. Οι επιλέξιμες κατηγορίες επιχειρηματικών δραστηριοτήτων (ΚΑΔ) καλύπτουν μεταξύ άλλων δαπάνες για αγορά μηχανογραφικού εξοπλισμού και λογισμικού, με επιδότηση που φτάνει στο 60%.


Η ACE-Hellas διαθέτει προϊόντα λογισμικού που αναπτύσσει ή ίδια, ή διαθέτει από μεγάλους οίκους του εξωτερικού, όπως ολοκληρωμένες λύσεις και προγράμματα για αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους, συστήματα ERP, κ.ά., αλλά και εξοπλισμό όπως, υπολογιστές, plotters, scanners και άλλες περιφερειακές συσκευές ή παρελκόμενα τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν, με επιδότηση που φτάνει στο 60%. Να σημειώσουμε ότι η υποβολή προτάσεων στο νέο ΕΣΠΑ, θα είναι δυνατή από 25/02/2013 έως 25/04/2013.


Η ACE-Hellas, με πείρα 34 ετών στις λύσεις και υπηρεσίες πληροφορικών συστημάτων, εξειδίκευση και βαθειά γνώση των αντικειμένων που έχουν να κάνουν με την αρχιτεκτονική, τις κατασκευές, τη μηχανολογία, τη μηχανική, την τοπογραφία, κ.ά., έμπειρα και άριστα καταρτισμένα στελέχη, ισχυρές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον τομέα τους στον κόσμο, αποτελεί τον καλύτερο σύμβουλο μηχανογραφικών λύσεων για κάθε σύγχρονο επαγγελματία.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ACE-Hellas και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ace-hellas.gr. Περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες για το επιδοτούμενο πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.espa.gr/el/Pages/NewsFS.aspx?item=481