Η Lexmark συνεχίζει να κερδίζει διακρίσεις και τις καλύτερες κριτικές για τα καινοτόμα προϊόντα και τις λύσεις της.


lexmark bli 2013Συγκεκριμένα, η Lexmark κατέκτησε το βραβείο “Σειρά Προϊόντων της Χρονιάς” για την κατηγορία των μονόχρωμων laser εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων της για το 2013 από το Buyers Laboratory Inc. (BLI), το κορυφαίο ανεξάρτητο εργαστήριο δοκιμών & υπηρεσιών στον κλάδο ψηφιοποίησης & διαχείρισης εγγράφων παγκοσμίως.


Η επιλογή έγινε από έμπειρους τεχνικούς και συντάκτες των εργαστηρίων BLI, μετά την υποβολή περισσότερων από 80 συσκευών από διάφορους κορυφαίους κατασκευαστές. Το συγκεκριμένο βραβείο αναγνωρίζει την εταιρία με την καλύτερη σειρά συσκευών, από μικρές μέχρι και μεγάλες ομάδες εργασίας, η οποία υπερέχει σε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων. Παράγοντες για την επιλογή “Σειρά Προϊόντων της Χρονιάς” αποτελούν η αξιοπιστία, συνολική οικονομία, ευκολία στη χρήση, ποιότητα εκτύπωσης και παραγωγικότητα, μεταξύ άλλων.


Είναι η 5η φορά από το 2005 που η Lexmark αποσπά αυτό τον τιμητικό τίτλο. Ο υπεύθυνος των εργαστηρίων δοκιμών, Tony Maceri, δήλωσε: “Οι νέες μονόχρωμες συσκευές της Lexmark προσφέρουν κορυφαίες ταχύτητες, στιβαρή σχεδίαση και εξαιρετική αξιοπιστία. Από την πλευρά του τελικού χρήστη, ο προγραμματισμός εργασιών από τους drivers είναι πολύ απλός, όπως είναι και η χρήση της οθόνης αφής και η πλοήγηση στα μενού. Επιπλέον, με τη χρήση του Enterprise MarkVision, οι διαχειριστές μπορούν να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τις συσκευές στο δίκτυο, εξοικονομώντας πόρους & χρήματα”.