H hellas online συνεργάζεται με τον Όμιλο Airotel αναλαμβάνοντας την πλήρη κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών αναγκών του και την παροχή υπηρεσιών cloud.


HOL logo 2010Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία αφορά στη διασύνδεση όλων των σημείων του ομίλου Airotel με ένα εικονικό ιδεατό δίκτυο (VPN), υπηρεσίες Internet και σταθερής τηλεφωνίας καθώς και υπηρεσίες cloud σε επίπεδο εικονικών servers (hol virtual cloud server) μεταφέροντας έτσι όλες τις λειτουργίες και εφαρμογές του πληροφοριακού δικτύου του ομίλου στο «σύννεφο».


«Αναζητάμε διαρκώς τις βέλτιστες δυνατές λύσεις σε όλο το φάσμα της λειτουργίας του ομίλου Airotel προκειμένου να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες φιλοξενίας στους πελάτες μας. Η hellas online ανταποκρίνεται σε όλα τα ζητούμενα που θέτουμε στην επιχειρησιακή μας λειτουργία: καινοτομία, αξιοπιστία, ευελιξία, μείωση κόστους και προστιθέμενη αξία προς τον τελικό πελάτη» δήλωσε ο κ. Ευγένιος Βασιλικός, Γενικός Διευθυντής ομίλου Airotel.


Ο κ. Φώτης Κωνσταντέλλος, Chief Commercial Officer της hellas online τόνισε: «Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο όμιλος Airotel για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών και ΙΤ αναγκών του. Ένας σύγχρονος ξενοδοχειακός όμιλος υιοθετεί, από τους πρώτους στην Ελλάδα, τις τεχνολογικές τάσεις και μεταβαίνει στο cloud, προκειμένου να βελτιώσει την επιχειρησιακή του αποτελεσματικότητα με ασφάλεια και οικονομίες κλίμακας.»


Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες της hellas online προς τον όμιλο Airotel, αποτελούν μια καινοτόμο σύμπραξη των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και των υπηρεσιών cloud, με ενιαία υποστήριξη μέσω ενός end2end εγγυημένου συμβολαίου υποστήριξης (SLA). Παράλληλα, ο όμιλος Airotel αποκτά σύγχρονες υποδομές τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, οι οποίες εξυπηρετούν τόσο τις υπάρχουσες, όσο και τις μελλοντικές επιχειρησιακές τους απαιτήσεις, με ασφάλεια, ευελιξία και οικονομία.