Η Lufthansa και η Sony μοιράζονται το πάθος για καινοτομία, τελειότητα και κορυφαίες τεχνολογίες και στο αεροδρόμιο της Αθήνας.


lufthansa sonyH Business Lounge της Lufthansa στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έχει ήδη διακριθεί για το ιδιαίτερα φιλικό προσωπικό του, την άνετη ατμόσφαιρα, την καθαριότητα και την εξαιρετική ποικιλία γευμάτων και ποτών.


Η Sony έχει εξοπλίσει τη Lounge με τελευταίας τεχνολογίας τηλεοράσεις BRAVIA Full High Definition 3D και ταχύτατους, υπερσύγχρονους φορητούς υπολογιστές VAIO. Πλέον, οι πελάτες απολαμβάνουν νέα επίπεδα ψυχαγωγίας, ενώ χαλαρώνουν στο Business Lounge της Lufthansa στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.


Με επιφάνεια 275 τ.μ., η Lounge προσφέρει χώρους για χαλάρωση αλλά και εργασία σε ένα ήρεμο περιβάλλον, ενώ παράλληλα μπορεί κάποιος να απολαύσει ελαφρύ γεύμα ή ποτό. Είτε πρόκειται για πρωινό, γεύμα, δείπνο είτε απλά για ένα snack, οι πελάτες μπαίνουν στον πειρασμό να δοκιμάσουν ολόφρεσκα κρύα ή ζεστά ορεκτικά και ποικιλία χυμών, καθώς και επιλεγμένα ελληνικά κρασιά, αλκοολούχα ποτά, malt ουίσκι ή ουίσκι από διάφορες περιοχές.


Η Business Lounge της Lufthansa καλωσορίζει τους επιβάτες που ταξιδεύουν στην Business Class με τις εταιρίες Lufthansa, Austrian Airlines και SWISS, ή οποιαδήποτε εταιρία μέλος της Star Alliance. Ευπρόσδεκτα είναι επίσης και τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών Miles&More, κάτοχοι των καρτών Frequent Traveller, Senator HON Circle, καθώς και οι κάτοχοι της κάρτας Star Gold.


Η αναμονή πριν την αναχώρηση της πτήσης δεν ήταν ποτέ άλλοτε πιο ευχάριστη και δημιουργική. Η Η Business Lounge λειτουργεί καθημερινά, από τις 04.30 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ.