Η ooVoo και η Research In Motion ανακοίνωσαν ότι η ooVoo θα προσφέρει την υπηρεσία επικοινωνίας HD video επόμενης γενιάς στην πλατφόρμα BlackBerry® 10.


Rim logoΗ πλατφόρμα BlackBerry 10 επιτρέπει στην υπηρεσία ooVoo να ενοποιηθεί εύκολα με φωνή, video και τον εντυπωσιακά γρήγορο browser BlackBerry 10, δίνοντας στους χρήστες του BlackBerry 10 μια συμβατή με πολλαπλές πλατφόρμες λύση για video chat και instant messaging με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους. Με την ooVoo, μέχρι και 12 επαφές μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα, επιτρέποντας στους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι και να μοιράζονται εμπειρίες.


«Με την ooVoo πάνω από ένα δισεκατομμύριο λεπτά video κάθε μήνα γίνονται πραγματικότητα για τους συνδρομητές. Με το να φέρουμε το ooVoo HD video chat στην πλατφόρμα BlackBerry 10, οι χρήστες του BlackBerry 10 θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να συνομιλούν μέσω video και να μοιράζονται videos με τα εκατομμύρια των καθημερινά ενεργών χρηστών της ooVoo σχεδόν σε οποιαδήποτε πλατφόρμα κινητού ή υπολογιστή», δήλωσε ο Jay Samit, Πρόεδρος της ooVoo.


Η υπηρεσία ooVoo θα ενταχθεί στις βασικές λειτουργίες κλήσης του BlackBerry 10, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταπηδούν κατευθείαν από μια ηχητική κλήση σε μια κλήση μέσω ooVoo video. Η cloud-based υπηρεσία της ooVoo προσφέρει απίστευτη ποιότητα video. Οι χρήστες του BlackBerry 10 θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλούν σε πολλαπλές πλατφόρμες και να αξιοποιούν τα social χαρακτηριστικά που παρέχει η ooVoo δωρεάν*.


«Ως ηγέτιδα δύναμη στις επικοινωνίες, κατανοούμε τη σημασία του να φέρνει κανείς τους ανθρώπους κοντά με έναν καινοτόμο και εύκολο στη χρήση τρόπο», δήλωσε ο Martyn Mallick, Vice President Global Alliances and Business Development της Research In Motion. Η ooVoo θα αποτελεί μια καταπληκτική επιλογή για τους χρήστες του BlackBerry 10 που αναζητούν μια υπηρεσία για επικοινωνία μεταξύ πολλών χρηστών μέσω video, η οποία να μπορεί να τους συνδέει με τις επαφές τους μέσω σχεδόν κάθε υπολογιστή ή κινητού, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την ooVoo για να φέρουμε την υπηρεσία της στους καταναλωτές μας».


Το καινοτόμο χαρακτηριστικό Watch Together™ της ooVoo επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν όλοι μαζί ένα video μέσα από video κλήσεις. Οι χρήστες της ooVoo μπορούν να κάνουν τις video κλήσεις με φίλους και την οικογένειά τους μέρος της καθημερινής τους ζωής, «παίρνοντάς» τους για παράδειγμα μαζί στη βόλτα για ψώνια και ζητώντας τους σε πραγματικό χρόνο τη γνώμη τους για τις επιλογές τους.


Τιμή και Διαθεσιμότητα
Η ooVoo είναι μία δωρεάν υπηρεσία, που θα προσφέρεται για BlackBerry 10 smartphones στο BlackBerry® World™ αργότερα μέσα στο έτος.