H Intersys ανακοινώνει την κατάκτηση από την Canon τριών βραβείων «BLI 2013 Winter Pics» για τις ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις Business Imaging.


canon_logo_800xΗ Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων Business Imaging & Professional Print της Canon στην Ελλάδα, ανακοινώνει την κατάκτηση από την Canon τριών βραβείων BLI Winter 2013 ‘Pick’.


Πιο αναλυτικά, βραβεύθηκαν τα ακόλουθα προϊόντα και τεχνολογίες της Canon:
– BLI Winter 2013 ‘Pick’ Award for Outstanding Achievement in Innovation for Canon’s Universal Login Manager.
– Ο Universal Login Manager είναι μία εφαρμογή, χωρίς την ανάγκη server, που βοηθά να αξιοποιηθούν πλήρως οι μεγάλες δυνατότητες των πολυμηχανημάτων ImageRunner Advance, με την εξατομίκευση και απόδοση δικαιωμάτων σε κάθε χρήστη και επίσης προσφέρει βασική πληροφόρηση για την χρήση και το κόστος των εκτυπωτικών εργασιών των χρηστών.
– BLI Winter 2013 ‘Pick’ Award for Outstanding Achievement in Innovation for Quick Print Tool. Η συγκεκριμένη τεχνολογία επιτρέπει στους χρήστες να ανταποκρίνονται καλύτερα στις καθημερινές εργασίες γραφείου τις σχετικές με την δημιουργία εγγράφων, διευκολύνοντας την συλλογή των αρχείων, την ταξιθέτησή τους μέσα στο έγγραφο και την προεπισκόπηση της τελικής εμφάνισης με αυτόματη ενεργοποίηση από το λογισμικό των κατάλληλων παραμέτρων εκτύπωσης ή δημιουργίας pdf αρχείου.
– BLI’s ‘Solutions Line of the Year’ Honours for Canon’s solutions portfolio. Το συγκεκριμένο βραβείο, απονέμεται για πρώτη φορά φέτος και απονέμεται στην Canon για την ισχυρότερη και πληρέστερη σειρά λύσεων λογισμικού διαχείρισης εγγράφων. Οι κατηγορίες λογισμικού που καλύπτει είναι ενδεικτικά: Document Management / ECM, Document Capture & Workflow, Accounting / Cost Control & Recovery, Print Management, Device Management, Mobile Printing and Security.