Την είσοδο της στην αγορά της Ιορδανίας με τους πλοηγούς Talk & Drive ανακοινώνει η MLS Πληροφορική με τριετή συμφωνία με ισχυρό όμιλο της περιοχής.


mls-logoΜετά την είσοδο στις αγορές της Τουρκίας, Χιλής, Κύπρου, Μαρόκου, Σαουδικής Αραβίας η εταιρεία διαθέτει τον πλοηγό MLS Talk&Drive στην αραβική γλώσσα, επίσημη γλώσσα και της Ιορδανίας, ο οποίος θα ενσωματώνει χάρτες της εταιρίας Navteq.


Για την ανάπτυξη της αγοράς πλοήγησης στην Ιορδανία (με πληθυσμο 6,2 εκ κατοικους) η MLS ενώνει τις δυνάμεις της, σε μία αποκλειστική συνεργασία, με τον όμιλο επιχειρήσεων Abu Khader. Ο όμιλος Abu Khader που ιδρύθηκε το 1937, αποτελεί τον αντιπρόσωπο των αυτοκινητοβιομηχανιών BMW, Mitsubishi, Opel και Fiat στην Ιορδανία.


Στα πλαίσια της διμερούς συμφωνίας, η MLS έχει αναλάβει την υποχρέωση να εφοδιάσει τη Jerusalem Modern Solutions, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Abu Khader, με 1000 τεμάχια του πλοηγού MLS Talk&Drive, με άμεση πρώτη παραδοση 250 τεμάχια. Από την πλευρά της η Jerusalem Modern Solutions αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή του εν λόγω πλοηγού μέσω των οχημάτων του ομίλου και του εκτεταμένου δικτύου αντιπροσώπων της. Η Abu Khader αισιοδοξεί να επιτύχει στόχους μερικών χιλιάδων πλοηγών MLS Talk&Drive στην Ιορδανία αξιοποιώντας το τεχνολογικό πλεονέκτημα της αναγνώρισης φωνής στα Αραβικά που έχει αναπτύξει και ενσωματώσει η MLS στους εν λόγω πλοηγούς.