Η Profile υποστηρίζει την ίδρυση θυγατρικής εταιρείας στην ελβετική αγορά με το διακριτικό τίτλο “Profile Systems and Software Suisse S.A.”


profile logo 2012Παράλληλα, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την ελβετική αγορά των Private Banks και Independent Asset managers (IAMs), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013, στο Ξενοδοχείο Swissotel Metropole, στη Γενεύη και ώρες 17:00-20:00.


Η εκδήλωση έχει θέμα «Reducing costs while increasing customer engagement for Swiss Private Banks and IAMs: PROFILE Software’s win-win approach». Στο πλαίσιο της, θα οργανωθεί για τους επαγγελματίες της χώρας μια δια-δραστική συζήτηση αναφορικά με την σημαντική εξοικονόμηση κόστους και τη βελτίωση των σχέσεων με τους πελάτες που μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για asset management και private banking.


Με αφορμή τις εξελίξεις του κλάδου στη χώρα, οι επενδυτικές τράπεζες και εταιρείες χρειάζονται ευέλικτες και αποτελεσματικές τεχνολογίες για να εξασφαλίσουν συμμόρφωση στο νέο κανονιστικό πλαίσιο, μείωση του κόστους και κυρίως βελτίωση στις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες, εφόσον αυτό είναι και το διαφοροποιό στοιχείο στην ανταγωνιστικότητά τους.


Οι παρουσιάσεις θα ξεκινήσουν στις 17:30 με μια σύντομη αναφορά στην εταιρεία PROFILE και την εμπειρία της στο χώρο και θα συνεχιστούν με την παρουσίαση των κορυφαίων συστημάτων της εταιρείας που είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των Private Banks και IAMs.


Επιπλέον ο Δρ. Μπακούρης, COO της PROFILE θα παρουσιάσει τα οφέλη σε μείωση κόστους και βελτίωση των σχέσεων πελατείας, από παραδείγματα εφαρμογής ενός ολοκληρωμένου επενδυτικού και τραπεζικού συστήματος.


Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν να εξετάσουν μια νεωτεριστική προσέγγιση στη διαχείριση των εργασιών του asset management και private banking. Μετά το πέρας των παρουσιάσεων, θα ακολουθήσει Cocktail reception.