Με δύο βραβεία διακρίθηκε η Entersoft στα «Επιχειρηματικά Βραβείων ΧΡΗΜΑ– Γεώργιος Ουζούνης 2012».


entersoft_177xΑπέσπασε το 2ο Βραβείο Επιχειρηματικής Καινοτομίας -2012, για την εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών και καινοτομιών στην παραγωγική της διαδικασία αλλά και στα προϊόντα και υπηρεσίες της και το 3ο Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας στην ΕΝ.Α. -2012, που αφορά στις οικονομικές της επιδόσεις, στις προσπάθειες Διεθνοποίησης, στην έμφαση για επενδύσεις και στις καινοτομίες της.


Τα εν λόγω βραβεία διοργανώνονται από το οικονομικό περιοδικό XΡΗΜΑ, μέσω του οποίου βραβεύονται οι καλύτερες εταιρείες που κατά το 2012 συνέβαλαν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού αλλά και στην ελληνική οικονομία γενικότερα. Οι εταιρείες που βραβεύονται επιλέγονται από το επενδυτικό κοινό μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.


Τα δύο βραβεία παρέλαβε κατά την διάρκεια της απονομής τους ο κ. Αντώνης Κοτζαμανίδης, CEO της Entersoft A.E. ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε το επενδυτικό κοινό για την ψήφο του και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ για τον θεσμό αυτό. Στην Entersoft εστιάζουμε σταθερά στην εφαρμόσιμη καινοτομία στα πληροφοριακά συστήματα που αναπτύσσουμε, αλλά και στον τρόπο λειτουργίας μας. Οι στρατηγικές μας επιλογές τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και σε διεθνές επίπεδο, με συνεχείς προσπάθειες διεύρυνσης της παρουσίας μας σε Βαλκάνια και Μέση Ανατολή, επιβεβαιώνονται και μέσω αυτών των Βραβείων.»