Η Nintendo ανακοινώνει ότι το επερχόμενο LEGO® City Undercover θα είναι διαθέσιμο σε ένα limited-edition πακέτο.


LEGO-City-Undercover-LimiteTo πακέτο αυτό θα περιλαμβάνει τον οπτικό δίσκο του παιχνιδιού και μια φιγούρα LEGO του Chase McCain: ενός πολυμήχανου αστυνομικού του οποίου τα πολλά ταλέντα θα χρειαστούν για να σώσει κάθε κατάσταση.


Στο LEGO® City Undercover, ο Chase McCain προσπαθεί να συλλάβει τον επικίνδυνο Rex Fury που είναι υπεύθυνος για το πρόσφατο κύμα εγκληματικότητας στην LEGO® City. Για να το κάνει αυτό γίνεται μυστικός πράκτορας, εξερευνώντας τον εκτεταμένο κόσμο της LEGO® City και φορώντας μια γκάμα από διαφορετικά κουστούμια για ειδικές ικανότητες. Για παράδειγμα, μεταμφιεσμένος σε ανθρακωρύχο μπορεί να χρησιμοποιήσει δυναμίτη, ενώ αν ντυθεί διαρρήκτης θα μπορεί να τρυπώνει ανοίγοντας όλες τις πόρτες. Οι μοναδικές δυνατότητες του χειριστηρίου Wii U GamePad έρχονται στο παιχνίδι μέσα από το κυνηγητό του Rex Fury. Οι λειτουργίες του GamePad ως ένας Communicator για να μιλάτε με άλλους, χρησιμοποιείται για να σκανάρετε τα περίχωρα για στοιχεία ή εγκληματίες, ή για να δείτε τον χρήσιμο χάρτη και την GPS διαδρομή ενώ οδηγείτε γύρω στην πόλη.


Το LEGO® City Undercover κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 28 Μαρτίου αποκλειστικά για το Wii U σε ένα limited-edition software bundle με μια φιγούρα του Chase McCain. Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα σχετικά με το prequel του παιχνιδιού, LEGO® City Undercover: The Chase Begins, που έρχεται αργότερα το 2013 για το Nintendo 3DS™.