Με έμφαση στο κύρος, την καινοτομία, την ποιότητα και αξιοπιστία προϊόντων και υπηρεσιών, το νέο δυναμικό portal της SingularLogic βρίσκεται στον αέρα.


singular-logicTo ανασχεδιασμένο portal βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.singularlogic.eu έχει στόχο να αποτυπώσει την εικόνα της και να παρουσιάσει τη φιλοσοφία και το εύρος των δραστηριοτήτων της.


Ο σχεδιασμός του ακολουθεί τις τάσεις του σύγχρονου web design, προσφέροντας φιλικό user interface, εύκολη πλοήγηση και αναζήτηση. Λειτουργεί σε όλους τους σύγχρονους browsers, smartphones και tablets. Οι βασικές του σελίδες παρέχουν πληροφορίες για την εταιρία, το εύρος των δραστηριοτήτων της και τους κλάδους στους οποίους απευθύνεται, τα προϊόντα, τις λύσεις και τις υπηρεσίες καθώς και case studies πελατών και μεγάλων υλοποιημένων έργων με χρήση πλούσιου οπτικού υλικού. To site συνδέεται με τα social media ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα RSS feeds για ενημέρωση των χρηστών με νέα και εξελίξεις που αναρτώνται στο site.


Το νέο εταιρικό site της SingularLogic, μέσω των portals Συνεργατών, συνεχίζει να αποτελεί ένα ευέλικτο, λειτουργικό και σύγχρονο τόπο & τρόπο επικοινωνίας, των εξουσιοδοτημένων συνεργατών με την εταιρία, καθώς και μεταξύ του ίδιου του δικτύου συνεργατών της επιτρέποντας την ενημέρωση σε νέες εκδόσεις εφαρμογών, την πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν τα χρησιμοποιούμενα από πελάτες προϊόντα, την πρόσληψη τεχνικών πληροφοριών κ.α.


Η σχεδίαση και ανάπτυξη του νέου website έγινε από την εταιρία WEDIA (www.wedia.gr) που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη λειτουργικών web sites και ενεργειών online marketing.