Μια γκάμα νέων προϊόντων ψηφιακής σήμανσης παρουσίασε η LG στη φετινή Integrated Systems Europe, έκθεση επαγγελματικού εξοπλισμού και ολοκληρωμένων συστημάτων ήχου και εικόνας.


LG @ ISE 2013 photo 3Η ISE, η οποία διοργανώνεται από τις 29 έως τις 31 Ιανουαρίου στο Άμστερνταμ, αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για την LG και την παρουσίαση της επόμενης γενιάς ψηφιακής σήμανσης (digital signage), η οποία διαθέτει προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, panel τεχνολογίας IPS και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Με κεντρικό σύνθημα ‘Powerful & Professional’, η LG παρουσιάζει μια σειρά ξεχωριστών προϊόντων για επαγγελματική χρήση που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις των επισκεπτών, όπως η πρώτη στον κόσμο ηλεκτρονική επιγραφή 84’’ τεχνολογίας Ultra HD Multi-touch, ο έξυπνος καθρέπτης Smart Mirror και η νέα, εντελώς διάφανη προθήκη ψηφιακής σήμανσης.


«Για το 2013 έχουμε μια πολύ δυνατή γκάμα προϊόντων που χρησιμοποιούν την πιο σύγχρονη τεχνολογία panel IPS ώστε να προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, για μια σειρά εμπορικές εφαρμογές», δήλωσε ο κ. Havis Kwon, Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της LG Home Entertainment Company. «Προσφέροντας εξαιρετική θέαση πρακτικά από οποιαδήποτε γωνία, οι λύσεις ψηφιακής σήμανσης της LG έχουν την ικανότητα να μαγνητίζουν το βλέμμα των καταναλωτών σε οποιονδήποτε χώρο, εξωτερικό ή εσωτερικό».


Στην ISE 2013, τους επισκέπτες στο περίπτερο της LG θα υποδέχεται ένα εντυπωσιακό 3D Video Wall, το οποίο απαρτίζεται από 49 οθόνες των 55 ιντσών (μοντέλο 55WV70MD). Καθώς η συγκεκριμένη οθόνη διαθέτει ένα από τα λεπτότερα πλαίσια στον κόσμο (μόλις 5.3 χιλιοστά bezel-to-bezel), ο θεατής θα έχει την εντύπωση ότι βλέπει μια ενιαία οθόνη τεραστίων διαστάσεων. Παράλληλα, η LG θα δείξει πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν δημιουργικά οι μοναδικές αυτές οθόνες 3D ώστε, για παράδειγμα, οι επισκέπτες ενός θεματικού πάρκου ή οι θεατές ενός αγώνα αυτοκινήτων να έχουν μια εξαιρετικά ρεαλιστική, fully immersive εμπειρία. Ιδανικό για εκδηλώσεις με μεγάλο κοινό, το σύστημα Film Patterned Retarder (FPR) 3D, το οποίο αποτελεί πατέντα της LG, χρησιμοποιεί γυαλιά 3D (χωρίς μπαταρία), χαμηλού βάρους και μικρού κόστους.


Outdoor Displays
Αντίθετα με ό,τι ισχύει για τις συμβατικές τηλεοράσεις, οι οθόνες ψηφιακής σήμανσης που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους θα πρέπει να είναι ορατές κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες και από οποιοδήποτε επίπεδο φυσικού φωτισμού. Χάρη στη μεγάλη τους φωτεινότητα (2.000 nits), οι οθόνες WX50MF IPS της LG αποτελούν την ιδανική λύση για εφαρμογές outdoor διαφημίσεων που μαγνητίζουν το βλέμμα. Τη στιγμή που τα ανταγωνιστικά προϊόντα των 1.500 nits μαυρίζουν στους μόλις 85°C, η οθόνη WX50MF outdoor παραμένει φωτεινή ακόμη και στους 110°C. Στα εξαιρετικά της τεχνικά χαρακτηριστικά θα πρέπει να προστεθεί η εμφανώς μεγαλύτερη γωνία θέασης, η μηδενική οπτική παραμόρφωση και οι άριστες επιδόσεις σε επίπεδο χρωμάτων και αντίθεσης. Τα προϊόντα ψηφιακής σήμανσης της LG, χάρη στην τεχνολογία IPS, εξοικονομούν ενέργεια και μειώνουν το κόστος χρήσης μέχρι και 30 τοις εκατό, σε σχέση με άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα. Επίσης, οι λειτουργίες Local dimming και Smart Energy Saving, φροντίζουν ώστε τα LED του οπίσθιου φωτισμού να ρυθμίζονται ανάλογα με το υλικό που προβάλλεται, ώστε να εξασφαλίζεται η ιδανική θέαση με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.


H μεγαλύτερη Ultra HD στον κόσμο
Η ναυαρχίδα της LG στη φετινή ISE, η 84άρα 84WS70, είναι η μεγαλύτερη οθόνη ψηφιακής σήμανσης στον κόσμο με ανάλυση Ultra HD (3840 x 2160 pixels), τέσσερις φορές μεγαλύτερη από εκείνη μιας κλασικής οθόνης HD. Στη διάρκεια της ISE, τρεις από τις κορυφαίες αυτές οθόνες θα στηθούν δίπλα-δίπλα, προκειμένου οι επισκέπτες της έκθεσης να απολαμβάνουν σε σχεδόν φυσικό μέγεθος, υλικό από την επίδειξη της καλοκαιρινής συλλογής μερικών από τους πιο φημισμένους σχεδιαστές μόδας στον κόσμο.


Παράλληλα, μια άλλη έκδοση της 84άρας Ultra HD (μοντέλο 84WT70), τεχνολογίας multi-touch, θα χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα Google Maps ώστε να αναδειχτούν οι interactive δυνατότητες των σύγχρονων προϊόντων signage. Οι επισκέπτες στο περίπτερο της LG θα μπορούν να κάνουν, μέσω του Street View, μια εικονική βόλτα υπερ-υψηλής ανάλυσης στους αγαπημένους τους δρόμους, μια εμπειρία πραγματικά μοναδική, την οποία θα πρέπει να ζήσει κανείς από κοντά για να την πιστέψει. Η 84WT70 είναι, επίσης, ιδανική για εφαρμογές interactive πληροφόρησης σε μουσεία, σχολεία, αίθουσες τέχνης, εμπορικά κέντρα και μεγάλα καταστήματα.


Διαφανής οθόνη από το μέλλον
Η διαφανής οθόνη 47TS50MF της LG είναι ιδανική για χρήση σε αυτόματους πωλητές, για την προβολή διαφημιστικών βίντεο ή φωτογραφιών του προϊόντος που επιλέγει ο αγοραστής. Αμέσως μόλις κάνει την επιλογή του, ο πελάτης παρακολουθεί στην οθόνη 47TS50MF ένα διασκεδαστικό animation του προϊόντος που μόλις αγόρασε.


Η LG θα προβάλει επίσης μια σειρά πραγματικών εφαρμογών, όπου το ultrawide μοντέλο 29WR30 μπορεί να αξιοποιεί την αναλογία οθόνης 21:9 προκειμένου να δημιουργεί μερικά πολύ εντυπωσιακά εφέ. Το νέο αυτό προϊόν είναι ιδανικό για χρήση στον τομέα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή ειδήσεων και διαφημίσεων, αλλά και ως εικονικό banner, για εμφάνιση πληροφοριών σε στάσεις μέσων μεταφοράς, σε κινηματογράφους ή σε εστιατόρια.