Το School of Computing του Mediterranean College με το κρατικό βρετανικό University of Derby, προσφέρει προγράμματα σπουδών και επιλογές καριέρας.


MC logoΣτη Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, αξιοποιείς τις κλίσεις και τις δεξιότητές σου, επιλέγοντας επιστημονικά πεδία και προγράμματα σπουδών, που οδηγούν στην απόκτηση τίτλων σπουδών που είναι επαγγελματικά ισοδύναμοι με τους τίτλους των δημοσίων πανεπιστημίων.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσφατη αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων των Κολλεγίων, προσφέρει τη δυνατότητα στους απόφοιτους του Mediterranean College, να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας όχι μόνο στον ιδιωτικό αλλά και στο δημόσιο τομέα και να έχουν τα εργασιακά δικαιώματα και τις μισθολογικές απολαβές των αποφοίτων των δημοσίων πανεπιστημίων.


Αναζητάτε σπουδές που θα σας προσφέρουν τα απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη καριέρα; To School of Computing του Mediterranean College, σας προσφέρει λύσεις με προγράμματα υψηλού επιπέδου στην Πληροφορική και τα Δίκτυα Υπολογιστών που οδηγούν στην απόκτηση Bachelor και εάν το επιθυμείτε συνεχίζετε για Master με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.


Σήμερα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ιδιωτικός φορέας που συνεργάζεται με δημόσια βρετανικά πανεπιστήμια, προσφέρει ενάρξεις νέων προγραμμάτων σπουδών κατά το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενάρξεις των νέων τμημάτων θα πραγματοποιηθούν εντός Φεβρουαρίου 2013.


Αν πάλι θέλετε να εξειδικευτείτε και να πιστοποιηθείτε στα δίκτυα, το Mediterranean College, σας προσφέρει τα προγράμματα IT Essentials και CCNA Exploration της CISCO. Πρόκειται για προγράμματα διεθνώς αναγνωρισμένα, που τα προσφέρει η Ακαδημία CISCO του Mediterranean College, μία από τις κορυφαίες ακαδημίες CISCO.


Για περισσότερες πληροφορίες στο Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr