Με τη διάκριση «Top Rated Product» για το 2012 από τον ανεξάρτητο οργανισμό ερευνών AV-Comparatives αναγνωρίστηκε η ESET, για τη λύση της ESET Smart Security.


Eset logo 2012«Εκτός από την σταθερά υψηλή επίδοση, εντυπωσιαστήκαμε από την σαφήνεια και την απλότητα του σχεδιασμού της λύσης της ESET, που την καθιστούν πολύ φιλική στο χρήστη,» τόνισε ο Andreas Clementi, Πρόεδρος του AV-Comparatives. «Η τεκμηρίωση που παρουσιάζει σε συνδυασμό με την online γνωσιακή βάση εξακολουθούν να αποτελούν υποδειγματικά πρότυπα.»


Η ESET κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία της συνολικής απόδοσης, παρουσιάζοντας χαμηλή κατανάλωση των πόρων του συστήματος του χρήστη. Επίσης, κέρδισε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «false positive», αποτελώντας μία από τις τρεις κορυφαίες λύσεις με το χαμηλότερο ποσοστό false positives στις δοκιμές του AV-Comparatives κατά το 2012.


«Πιστεύουμε ότι η φετινή έκδοση της λύσης ESET Smart Security (έκδοση 5) διατηρεί την εξαιρετικά απλή και σαφή διάταξη των προηγούμενων εκδόσεων, έχοντας επιπλέον προσθέσει διαισθητικές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και σαφή προειδοποιητικά/ενημερωτικά μηνύματα,» αναφέρεται σχετικά στο Summary Report 2012 του AV-Comparatives.