Τα ηχεία monitors της Genelec θεωρούνται σημεία αναφοράς και έχουν δικαίως κερδίσει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των μεγαλύτερων studio παγκοσμίως.


genelec-8020a-38826Η GENELEC είναι από τις πιο παλιές και καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο του monitoring, ενώ είναι η πιο γνωστή και επιτυχής μάρκα ηχείων monitor. Τα Genelec 1030A & κυρίως το 1031A είναι από τα πιο κλασικά προϊόντα της βιομηχανίας του ήχου παγκόσμια και από τα πιο αναγνωρίσιμα ηχεία.


Από το 1981 έως και σήμερα έχει λάβει πάνω από 50 βραβεία και διακρίσεις για τα προϊόντα της στα όποια συμπεριλαμβάνονται TEC Awards, Top-20 AES, Music Messe Int. Press Award, Mix Certified, Radio World Magazine’s Award, κ.α. Παράλληλα, η εταιρεία έχει βραβευτεί για τις πατέντες και τα τεχνολογικά επιτεύγματά της στον χώρο του ήχου!


Σχεδιαστική Φιλοσοφία
– Όλα τα ηχεία διαθέτουν τον ίδιο ουδέτερο ήχο.
– Όλα τα set παραδίδονται σαν ενιαίο σύνολο. Ρυθμισμένα και ταιριασμένα από το εργοστάσιο όσο αφορά τις μονάδες, αλλά και τα ηλεκτρονικά μέρη.
– Όλες οι μονάδες οδηγούνται από τον δικό τους ταιριασμένο ενισχυτή.
– Οι μονάδες και οι ενισχυτικές μονάδες είναι συνδεμένες άμεσα ώστε να αποφύγουμε παραμορφώσεις από παθητικά crossover.
– Το ενεργό ηλεκτρονικό crossover βρίσκεται πριν από τους ενισχυτές ισχύος.
– Το ενεργό ηλεκτρονικό crossover είναι ρυθμισμένο για κάθε μονάδα ξεχωριστά ώστε να μπορεί το σύστημα να αποδώσει τα μέγιστα.
– Όλα τα συστήματα διαθέτουν κύκλωμα προστασίας ώστε να μπορούμε να πάρουμε την μέγιστη απόδοση με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.
– Όλα τα συστήματα είναι εφοδιασμένα με σύστημα “room response adjustments”
– Η ακουστική απόδοση έχει βελτιστοποιηθεί για on-axis, αλλά και για off-axis ακροάσεις μέσω του συστήματος “Directivity Control WaveguideTM (DCWTM)”


Η γκάμα των προϊόντων της αποτελείται από 2 κύριες κατηγορίες εφαρμογών:
· Pro Monitoring Systems
· AV Install