Στον χώρο της υγείας εισέρχεται η Retail@Link με λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης που αυτοματοποιούν τις διαδικασίες και μειώνουν το κόστος διαχείρισης.


RETAIL_LINKΠιο συγκεκριμένα η Αθηναϊκή Γενική Κλινική, εκτιμώντας τις δυνατότητες και τα οφέλη της αποϋλοποίησης των παραστατικών της, ανέθεσε στη Retail@Link, εταιρεία του ομίλου Entersoft, την υλοποίηση λύσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης/Αρχειοθέτησης. Η ολοκληρωμένη λύση e-invoicing R@L BizDoc Enterprise Edition (R@L BizDocEE), επιτρέπει στην εταιρεία την εσωτερική διαχείριση, την αρχειοθέτηση και τη γρήγορη αναζήτηση όλων των παραστατικών.


Η εξοικονόμηση κόστους για την Αθηναϊκή Κλινική ήταν άμεση, δεδομένου του μεγάλου καθημερινού όγκου παραστατικών που εκδίδεται και αρχειοθετείται. Επιπλέον, η δυνατότητα ηλεκτρονικής αναζήτησης παραστατικών που προσφέρει η εφαρμογή R@L BizDocEE, εξασφάλισε σημαντική μείωση του χρόνου διαχείρισης, κατέστησε δυνατή την επιλεκτική εκτύπωση των παραστατικών, ενώ διευκόλυνε τη βελτίωση της εικόνας τους. Τέλος, η λύση προσαρμόστηκε άμεσα στις διατάξεις του νέου Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών, διασφαλίζοντας την πλήρη συμμόρφωση της εταιρείας με τις νέες νομοθετικές προβλέψεις.


Η επιλογή της λύσης R@L BizDocEE θα προσφέρει στην Αθηναϊκή Κλινική μελλοντικά επιπλέον δυνατότητες όπως:
• Δυνατότητα πρόσβασης των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών, στα τιμολόγια της Κλινικής που τις αφορούν μέσω Internet Secure Portal.
• Δυνατότητα ηλεκτρονικής διακίνησης των παραστατικών με χρήση των κεντρικών υπηρεσιών του Retail@Link-e-invoicing HUB.
• Δυνατότητα επέκτασης για την ανταλλαγή ηλεκτρονικών δεδομένων EDI με πελάτες και προμηθευτές, για την αυτοματοποίηση των καταχωρίσεων στα συστήματα της εταιρείας.


Όπως δηλώνει ο Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών της Αθηναϊκής Γενικής Κλινικής, κος Κωνσταντίνος Λεβάκης:
“Η μείωση του κόστους διαχείρισης των παραστατικών μας είναι εμφανής από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες λειτουργίας της υπηρεσίας της Retail@Link. Οι εργαζόμενοι, που ήταν επιφορτισμένοι με την έκδοση και διαχείριση των παραστατικών, βελτίωσαν ακόμα περισσότερο την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά τους.”