To Bon Studio ανακοίνωσε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της εταιρείας EDEN, η οποία ανήκει πλέον στην οικογένεια των προϊόντων Marshall


Eden_WorldTourΗ εταιρεία EDEN αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες κατασκευής ενισχυτών μπάσου στην παγκόσμια μουσική αγορά . Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί επιλογή ορισμένων από τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, όπως οι Alain Caron, Kim Stone, Otiel Burbridge και Gary Willis.


Οι ενισχυτές, οι καμπίνες και οι προενισχυτές EDEN αντιπροσωπεύουν πραγματικά ποιοτικές κατασκευές παγκόσμιας κλάσης. Το προϊοντικό εύρος της εταιρείας εκτείνεται από μικρούς ενισχυτές combo μέχρι τις κεφαλές World Tour ισχύος 800 Watt, οι οποίες οδηγούν τις πασίγνωστες καμπίνες της EDEN και φέρουν ισοσταθμιστές υψηλής ποιότητας.


Αποτελούν εξαιρετική πρόταση, προσφέροντας στον σύγχρονο μουσικό την δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες του επιλέγοντας αυτό ακριβώς που χρειάζεται. Η EDEN έχει καταφέρει να ενσωματώσει στα προϊόντα της ένα μοναδικό συνδυασμό μηχανικής/ηλεκτρονικής, κανόνες εφαρμοσμένης φυσικής, μουσικής γνώσης και υψηλής ποιότητας κατασκευής, στοιχεία που δείχνουν την ραγδαία εξέλιξη της εταιρείας στα σύγχρονα μουσικά δρώμενα.


Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.bonstudio.gr και την ιστοσελίδα της EDEN www.eden-electronics.com.