Τη συμμετοχή της στο Mobile World Congress 2013 στη Βαρκελώνη, αλλά και στο NFC Challenge, που διεξάγεται για πρώτη φορά φέτος, ανακοινώνει η Hotech.


HOTECH LOGOΗ Hotech, συμμετέχει στο MWC σε περίπτερο εθνικού χαρακτήρα (8.1K30), με άλλες ελληνικές εταιρείες ενισχύοντας πρωτοβουλία του ΣΕΚΕΕ.


Το Mobile World Congress 2013 αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς παγκοσμίου βεληνεκούς, αλλά και σημείο συνάντησης εκπροσώπων σημαντικών κλάδων της υψηλής τεχνολογίας (τηλεπικοινωνίες, πληροφορική, διαδίκτυο), ενώ είναι κατά παράδοση και σημείο παρουσίασης νέων τεχνολογικών επιτευγμάτων και σημαντικών καινοτομιών.


Η GSMA, η οποία υποστηρίζει και προωθεί την υιοθέτηση των υπηρεσιών NFC και τις πρωτοποριακές πλατφόρμες του, κατά την διάρκεια του φετινού Mobile World Congress 2013, θα διεξάγει, για πρώτη φορά, διαγωνισμό NFC για όλους τους ενδιαφερόμενους εκθέτες από την συγκεκριμένη βιομηχανία, το NFC Challenge.


Η Hotech (www.hotech.gr), πρωτοπόρος εταιρία παραγωγής και διάθεσης λύσεων λογισμικού και ολοκληρωμένων συστημάτων στην τεχνολογία NFC, θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό αυτό, εκπροσωπώντας την ελληνική αποστολή, με μια εμπορική της εφαρμογή, που έχει εγκατασταθεί σε πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Σημειώνεται ότι, η GSMA συνεργάζεται με τους φορείς χάραξης πολιτικής για την ανάπτυξη του βέλτιστου ρυθμιστικού περιβάλλοντος, ώστε τόσο οι καταναλωτές όσο και οι επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν τα οφέλη των NFC-based υπηρεσιών.


Η Hotech είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, που εδώ και 5 χρόνια, ασχολείται κάθετα με ολοκληρωμένες εφαρμογές και λύσεις που αξιοποιούν την τεχνολογία NFC. Αποτελεί δε τη μοναδική Ελληνική εταιρεία μέλος του NFC Forum και τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε πλήθος εκδηλώσεων που αφορούν στην τεχνολογία του NFC (NFC Forum Solutions Showcase, WIMA MONACO & WIMA USA, κ.α.).


Η Hotech, δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη λογισμικού και την εγκατάσταση και υποστήριξη ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων σε οργανισμούς και επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το 1987. Παράλληλα, έχει επενδύσει στη δημιουργία, συντήρηση και προσφορά λύσεων “με το κλειδί στο χέρι” (turnkey solutions) που φιλοξενούνται σε ασφαλή, διαρκώς ελεγχόμενα δικτυακά υπολογιστικά περιβάλλοντα, επιτρέποντας την εγκατάσταση κρίσιμων εφαρμογών μεγάλης κλίμακας.


Τέλος, η εταιρεία είναι μέλος του ΣΕΠΕ και του ΣΕΚΕΕ και αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη της Microsoft.