Ήρθε η ώρα να αφήσετε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας με το Scribblenauts Unlimited, το τελευταίο παιχνίδι της σειράς όπου ό,τι γράφετε εμφανίζεται με μόνο όριο τη φαντασία σας.


WiiU Scribblenauts webΤο πολυ-αναμενόμενο Scribblenauts Unlimited αποτελεί την πρώτη περιπέτεια του Maxwell σε ένα κόσμο γεμάτο προκλήσεις και θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη στις 8 Φεβρουαρίου για το Wii U, το Nintendo 3DS και το Nintendo 3DS XL.


Το Scribblenauts Unlimited για ακόμη μια φορά σας επιτρέπει να λύνετε γρίφους και προκλήσεις με το να φαντάζεστε ένα αντικείμενο που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και στη συνέχεια να το φέρνετε στη ζωή με την καταγραφή του ονόματος του. Και αυτή τη φορά θα μάθετε την ιστορία του Maxwell και των συγγενών του, για τους γονείς του, τη δίδυμη αδερφή του και πώς πήρε το μαγικό σημειωματάριο του.


Εκεί όπου τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς προσέφεραν ένα γραμμικό μηχανισμό προόδου, το Scribblenauts Unlimited προσφέρει έναν ολοκληρωτικά ανοιχτό σύμπαν που χωρίζεται σε 8 κόσμους και 41 επίπεδα και σε όλα υπάρχει διαφορετικός στόχος για να εξερευνήσετε. Θα χρειαστεί να επισκεφθείτε τη μεγάλη πόλη για να βοηθήσετε την αστυνομία να συλλάβει ένα κλέφτη ή να ταξιδέψετε σε ένα τροπικό νησί για να βοηθήσετε ένα ζευγάρι ναυαγών, ο τρόπος όμως που θα τους βοηθήσετε ορίζεται από την φαντασία σας, και ενώ όλα λήγουν επιτυχώς κάθε φορά θα λαμβάνετε ένα πολυπόθητο Starites. Με τον νέο Πίνακα Merit, ο κάθε κόσμος συνοδεύεται από μια πλήρη λίστα υποδείξεων που περιλαμβάνουν το νέο βοήθημα ‘Starite Vision’ που αναδεικνύει όλα τα κοντινά Starites και Starite Shards.


Το Scribblenauts Unlimited είναι πιο εκτεταμένο σε πλοκή από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, με 50 Starites και 500 Starite Shards για να ανακαλύψετε, και σας οδηγεί σε πάνω από 20 ώρες διασκεδαστικού gameplay και απεριόριστη απόλαυση χρησιμοποιώντας τα επίπεδα ως παιδική χαρά. Και με το καινούριο Object Library, αποθηκεύστε τα αντικείμενα που θα χρειαστείτε στο “μαγικό σακίδιο” του Maxwell για εύκολη πρόσβαση και μελλοντική χρήση.


Χαρακτηριστικά Wii U
Δημιουργία και κοινή χρήση αντικειμένων: Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας αντικείμενα για να συμπεριληφθούν στο παιχνίδι. Δεν εντυπωσιαστήκατε από τον «θυμωμένο, διάστικτο καρχαρία”; Γιατί δε δημιουργείτε ένα «party-καρχαρία» που θα πετά και ρίχνει λέιζερ; Με το νέο Object Editor, τα πάντα μπορούν να δημιουργηθούν. Αλλάξτε το χρώμα, μετακινήστε τμήματα, αλλάξτε μεγέθη και βεβαίως προσθέστε φυσικές ιδιότητες ή συμπεριφορές για να αλλάξετε τον τρόπο που τα αντικείμενα σας αλληλεπιδρούν με τον κόσμο των Scribblenauts Θα συναντήσετε τα avatar άλλων παικτών και θα μπορείτε να κατεβάσετε στη δική σας βιβλιοθήκη τα αντικείμενα που έχουν δημιουργήσει, κάτι που θα μπορούν και αυτοί να κάνουν με τις δικές σας δημιουργίες!
Επιπλέον θεματικό υλικό Nintendo: Ανακαλύψτε δεκάδες χαρακτήρες και αντικείμενα από τις σειρές Mario και The Legend of Zelda που θα αλληλεπιδρούν στον κόσμο σας με αστείους και φανταστικούς τρόπους.
Multiplayer Mode: Παίξτε με τους φίλους σας οι οποίοι μπορούν να μπουν μέσα στο παιχνίδι και να πάρουν τον έλεγχο του κάθε αντικειμένου χρησιμοποιώντας το Wii Remote. Ή παίξτε με όσο περισσότερους θέλετε ως θεατές στην οθόνη της τηλεόρασης, παρέχοντας συμβουλές στον παίκτη για να ενεργοποιεί αντικείμενα με το GamePad.
HD Γραφικά: Και για πρώτη φορά, δείτε τον κόσμο των Scribblenauts στην τηλεόραση σας με υψηλής ευκρίνειας γραφικά που κόβουν την ανάσα.


Χαρακτηριστικά Nintendo 3DS
StreetPass – Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Street Pass του Nintendo 3DS για να δείτε όλες τις δημιουργικές λύσεις των γρίφων που χρησιμοποιήθηκαν από άλλους παίκτες.
3D Cinematics: Για πρώτη φορά, το παιχνίδι διαθέτει βίντεο κινηματογραφικής αισθητικής με εκπληκτικά 3D γραφικά.


Το Scribblenauts Unlimited αποτελεί μια δημιουργική περιπέτεια που θα δοκιμάσει την φαντασία σας με την κυκλοφορία του σε όλη την Ευρώπη στις 8 Φεβρουαρίου για το Wii U, το Nintendo 3DS και το Nintendo 3DS XL.