Συνεχίζοντας τη θετική της αναπτυξιακή πορεία, η PLAY, η οποία δραστηριοποιείται στην πολωνική αγορά κινητής τηλεφωνίας από το 2007, ξεχώρισε στην τοπική αγορά.


PLAY_storeΣυγκεκριμένα, η PLAY, μέλος του Ομίλου εταιρειών του Π. Γερμανού, Olympia Development, επενδύοντας συνεχώς στη υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και την τεχνολογική υπεροχή, αναδείχθηκε πρώτη στην επιλογή των συνδρομητών μέσω φορητότητας για το 2012 στην Πολωνία. H Εταιρεία κατέκτησε μερίδιο 65% στις φορητότητες, το οποίο υπερβαίνει τους 800.000 χρήστες κινητής, όταν οι μεταφερθέντες αριθμοί κινητής τηλεφωνίας στη χώρα ανήλθαν συνολικά σε 1, 2 εκατ.


Παράλληλα, το 2011, σε σχετική έρευνα, κατέκτησε την πρώτη θέση στην ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας στην Πολωνία, ενώ το 2012 με βάση το Informa Telecoms Report αποτέλεσε την 1η εταιρεία τηλεπικοινωνιών σε market growth στην Ευρώπη.


Η PLAY, με το πιο σύγχρονο ιδιόκτητο δίκτυο κινητής στη χώρα, σημειώνει μοναδική ανάπτυξη στη μεγαλύτερη οικονομία της ανατολικής Ευρώπης. Διαθέτει 1.000 καταστήματα και, μέσα σε 5 χρόνια, έχει κατακτήσει επάξια το 16% της αγοράς, αγγίζοντας τα 9 εκατομμύρια συνδρομητές.


O κ. Βασίλης Μπίλλης, Chief Commercial Officer της Olympia Development σχολίασε σχετικά «Η κατάκτηση αυτή της πρώτης θέσης στις προτιμήσεις των χρηστών κινητής τηλεφωνίας με φορητότητα αποτελεί για εμάς επιβράβευση της συνεχούς και καθημερινής μας προσπάθειας να ανταποκριθούμε πλήρως στις ανάγκες της αγοράς κινητής τηλεφωνίας. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε αυτό το ποσοστό και να προσφέρουμε καθημερινά στους πελάτες μας υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας».