Μία συσκευή ικανή να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου businessman ακολουθώντας τις επιταγές του lifestyle από τη RIM.

Blackberry Bold 9000

Blackberry Bold 9000

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες μιας εκ βάθρων αλλαγής φιλοσοφίας της Research In Motion (RIM) όσον αφορά τα Blackberry κινητά τα οποία εξελίχθηκαν από άχαρα και δύσχρηστα εργαλεία σε στυλάτα, πανίσχυρα και λειτουργικά business phones δίνοντας έτσι μία νέα αύρα στην κατηγορία τους. Το Bold 9000 είναι μία συσκευή που αντικατοπτρίζει πλήρως τον χαρακτήρα των νεότερων Blackberry συνδυάζοντας αρμονικά τα άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά με το προσεγμένο design και το κορυφαίο στυλ.

Διαθέτει QWERTY πληκτρολόγιο που σε συνδυασμό με την ύπαρξη trackball θα μετατρέψει τον χειρισμό του σε παιχνίδι. Η μεγάλη οθόνη των 480×320 pixels προσφέρει δυνατότητα απεικόνισης 65.000 χρωμάτων διαθέτοντας παράλληλα λειτουργία ανίχνευσης φωτισμού για εξοικονόμηση ενέργειας. Το Bold 9000 υποστηρίζει Wi-Fi κρατώντας σας έτσι δικτυωμένους και σε επαφή με τον λογαριασμό email σας (χάρη στην υποστήριξη BlackBerry Enterprise Server) και τα εταιρικά σας αρχεία όπου κι αν βρίσκεστε. Το quad-band business phone της RIM υποστηρίζει επίσης δίκτυα EDGE και HSDPA, προσφέροντας κατ’ επέκταση υψηλές ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο και μεταφοράς δεδομένων. Στα της συνδεσιμότητας τώρα, Bluetooth και USB είναι οι δύο επιλογές που προσφέρει η συσκευή ενώ ειδική μνεία πρέπει να γίνει και για το ενσωματωμένο GPS το οποίο με τη βοήθεια του προγράμματος BlackBerry Maps θα φροντίσει ώστε  να μη χάσετε ποτέ τον δρόμο σας. Το Bold 9000 τα καταφέρνει μια χαρά και όσον αφορά στα multimedia αφού έρχεται εξοπλισμένο με κάμερα στα 2 MP και media player ενώ στα περί αποθηκευτικών χώρων, αν το 1 GB εσωτερικής μνήμης σας φανεί ανεπαρκές, υπάρχει πάντα η δυνατότητα προσθήκης κάρτας τύπου microSD. Στα υπέρ της συσκευής, τέλος, και η δυνατή της μπαταρία που προσφέρει επαρκείς χρόνους αναμονής και ομιλίας.

ΘΕΤΙΚΑ

Κορυφαίος σχεδιασμός και άψογο στυλ

GPS και BlackBerry Maps

Γρήγορος επεξεργαστής

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Σχετικά βαρύ

Απουσία δεύτερης, εμπρόσθιας κάμερας

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Για τον businessman που θέλει να τακτοποιεί τις υποθέσεις του με στυλ και ταχύτητα!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις: 114 x 66 x 15 χιλ.

Βάρος: 136 γρ.

Δίκτυο: GSM 850/900/1800/1900 MHz – EDGE – HSDPA

Μνήμη: 1 GB & microSD κάρτα μνήμης

Οθόνη: TFT LCD, 480×320 pixels, 65.000 χρωμάτων

Κάμερα: 2 MP, digital zoom, photo flash, video

Μπαταρία: Li-Ion 1.500 mAh

Χρόνος αναμονής: έως 324 ώρες

Χρόνος ομιλίας: έως 4 ώρες και 30 λεπτά

Επιπλέον χαρ/κα: Bluetooth, USB, Wi-Fi, Blackberry OS, email, browser, GPS, BlackBerry Maps, επεξεργαστής 624 MHz, media player, BlackBerry Enterprise Server, θύρα 3,5 mm, A2DP