Η Orthology ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας έκδοσης του λογισμικού V-locity 4, της Condusiv Τechnologies, το οποίο επιτρέπει στις επιχειρήσεις την ταχύτερη λειτουργία σε εικονικά περιβάλλοντα.


orthologyΜε τη βελτιστοποίηση της εγγραφής και ανάγνωσης, το V-4 locity βελτιώνει την απόδοση των εικονικών συστημάτων (Virtual Machines-VM) έως και 50%, εξαλείφοντας τα όποια σημεία συμφόρησης και δίνει τη δυνατότητα εφαρμογής περισσότερων VMs σε ένα ενιαίο, φυσικό server.


H εφαρμογή λειτουργεί αυτόματα και με διαφάνεια, παρέχοντας επιπλέον ταχύτητα, χωρίς το κόστος νέου ή πρόσθετου υλικού αποθήκευσης και χωρίς να επηρεάζει το προσωπικό της επιχείρησης. Ως πρώτο βήμα, το V-locity εξαλείφει τα περιττά I/O που προκαλούνται από το λειτουργικό σύστημα, με την τμηματοποίηση ​​αρχείων μόλις γίνει η εγγραφή, η οποία επίσης θέτει σε μειονεκτική θέση τη μετέπειτα ανάγνωση. Η συνοχή των αρχείων, σε επίπεδο server, μέσω του V-locity, βελτιώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα σε όλες τις εικονικές πλατφόρμες VMware ESX / ESXi και Microsoft Hyper-V αυξάνοντας το εύρος ζώνης.


Το V-locity I/O optimization είναι ειδικά προσαρμοσμένο για εικονικά περιβάλλοντα που αξιοποιούν ένα SAN ή NAS, καθώς παρέχει προληπτικά οφέλη Ι/Ο, χωρίς να επηρεάζονται αρνητικά οι προηγμένες δυνατότητες αποθήκευσης, όπως τα στιγμιότυπα, η αναπαραγωγή, το deduplication δεδομένων και το thin provisioning. Το V-locity μειώνει περαιτέρω τα σημεία συμφόρησης I/O με έξυπνη αποθήκευση σε αρχεία που χρησιμοποιούνται συχνά, εξαλείφοντας έτσι την περιττή κυκλοφορία I/O και βελτιώνοντας την απόδοση έως και 50%. Το V-locity παρέχει ταχύτερο Ι/Ο throughput για τα VMs και physical server hosts, αυξημένη πυκνότητα VM και βελτιστοποιημένη χρήση των πόρων του VM, στο πλαίσιο ενός κοινού συστήματος αποθήκευσης. Ταυτόχρονα βελτιώνει την αξιοποίηση των πόρων αποθήκευσης, μειώνοντας έτσι την αναβολή ή τις πρόσθετες δαπάνες υλικού αποθήκευσης, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων.


Αυτό που κάνει το V-4 locity τόσο αποτελεσματικό είναι η ισχυρή εργαλειοθήκη με προληπτικές τεχνολογίες που διαθέτει, συμπεριλαμβανομένων των IntelliWrite, V-Aware, CogniSAN, InvisiTasking, καθώς και τη νέα τεχνολογία IntelliMemoryRAM caching.


IntelliWrite: Αποτρέπει αυτόματα το λειτουργικό σύστημα από το σπάσιμο και την εγγραφή αρχείων σε μικρότερα τμήματα, γεγονός που μειώνει την απόδοση. Αυτή η προληπτική προσέγγιση βελτιώνει την απόδοση έως και 50% ή και ακόμη περισσότερο, ενώ προλαμβάνει τις αρνητικές επιπτώσεις στα στιγμιότυπα, στην αναπαραγωγή, στο deduplication των δεδομένων ή στην ανάπτυξη του thin provisioning. Δεδομένου ότι η προληπτική προσέγγιση συμβαίνει σε επίπεδο server, η δικτυακή και κοινή αποθήκευση έχει απλά λιγότερες Ι/O λειτουργίες για τη μεταφορά και την επεξεργασία.
IntelliMemory: Πρόκειται για μία τεχνολογία που δημιουργεί έξυπνο caching, ενισχύει ενεργά δεδομένα, βελτιώνει το χρόνο απόκρισης I/O έως 50%, ενώ παράλληλα εξαλείφει περιττές λειτουργίες I/O στο δίκτυο ή στην αποθήκευση.
V-Aware: Μία τεχνολογία που ανιχνεύει την εξωτερική χρήση των πόρων του συστήματος από άλλες εικονικές μηχανές για την εικονική πλατφόρμα και εξαλείφει κάθε χρήση των πόρων που θα μπορούσε να επιβραδύνει την απόδοση.
CogniSAN: Τεχνολογία αιχμής, που ανιχνεύει την εξωτερική χρήση των πόρων στο πλαίσιο ενός κοινού συστήματος αποθήκευσης, όπως ένα SAN και δίνει τη δυνατότητα για διαφανή βελτιστοποίηση, έτσι ώστε να μην ανταγωνίζονται για τους πόρους που χρησιμοποιούνται από άλλα VMs πάνω από την ίδια υποδομή αποθήκευσης. Η διαδικασία αυτή γίνεται μάλιστα χωρίς να παραβιάζεται από καμία λειτουργία SAN-layer.
InvisiTasking: Επιτρέπει σε όλες τις λειτουργίες του V-locity 4 που πραγματοποιούνται στο παρασκήνιο, εντός του VM, να τρέξουν με μηδενική επίπτωση στους πόρους για την τρέχουσα παραγωγή.


Το V-locity προσφέρει επίσης προηγμένες μεθόδους που επιτρέπουν στις συσκευές αποθήκευσης να διεκδικήσουν τον αχρησιμοποίητο χώρο. Αυτό περιλαμβάνει υποστήριξη trim και unmap, καθώς και αυτόματο μηδενισμό του ελεύθερου χώρου για να γίνεται εύκολη συμπίεση, on line και αυτόματα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση χώρου αποθήκευσης κατά τη διάρκεια του migration, με πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων αποθήκευσης και μέγιστες αποδόσεις. Ένα από τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει το V-locity είναι και ο Benefit Analyzer (αναλυτής οφέλους) που βοηθά στην παροχή συγκριτικών στοιχείων απόδοσης, πριν και μετά τη χρήση του V-locity και ο οποίος επιτρέπει σε ένα χρήστη να επικυρώσει με τους προϊσταμένους του ή και τα ενδιαφερόμενα μέλη, τα βασικά οφέλη που φέρνει το προϊόν στην επιχείρηση. Τέλος το “Set It and Forget It”® χαρακτηριστικό της εφαρμογής την καθιστά εύκολη και αυτόματη σε λειτουργία και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο.


Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την Orthology, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.orthology.gr