Ο πιο σύγχρονος τρόπος να βλέπετε τηλεόραση είναι μέσα από το iPhone ή Android κινητό σας και ο πιο συναρπαστικός… είναι μέσα από το ανανεωμένο ΑΝΤ1 mobile application.


dancing mobile appΖήστε την εμπειρία της εφαρμογής που μέσα σ’ ένα 24ωρο έγινε Νο1 σ’ όλο το ελληνικό app store και μέχρι στιγμής μετράει περισσότερα από 200.000 downloads! Κατεβάστε κι εσείς σήμερα το πιο fresh application και δείτε τη μαγεία της τηλεόρασης από τον ΑΝΤ1… στο κινητό σας! Το ΑΝΤ1 mobile application ήταν το πρώτο που έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες για LIVE και VOD TV!


Μέσα από το ΑΝΤ1 mobile application μπορείτε -όπου κι αν είστε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας- να παρακολουθήσετε LIVE TV, να απολαύσετε τις all time classic ελληνικές σειρές, τις αγαπημένες σας εκπομπές, να δείτε όλα τα web series του ΑΝΤ1 webTV plus, αλλά και όλα τα trailers νέων προγραμμάτων πριν προβληθούν on air. Επίσης, έχετε άμεση πρόσβαση στο twitter account του ΑΝΤ1 και φυσικά ενημερώνεστε σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ενώ, για να βρείτε οποιαδήποτε εκπομπή αναζητάτε, επιλέγετε την ένδειξη “SEARCH”.


Τώρα αυτή η ξεχωριστή εμπειρία της τηλεόρασης γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική, καθώς με το ανανεωμένο ΑΝΤ1 mobile application έχετε στα χέρια σας και το δημοφιλέστερο show της ελληνικής τηλεόρασης, το DANCING WITH THE STARS!


Γνωρίστε την πιο super εφαρμογή του ANT1TV, με τα περισσότερα downloads! Αναζητείστε το σχετικό section στο tab “ΕΚΠΟΜΠΕΣ” και αποκτήστε το δικό σας ηλεκτρονικό αυτόγραφο υπογεγραμμένο από τους αγαπημένους σας celebrities, που συμμετέχουν στο DANCING WITH THE STARS III. Ακόμα, λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς, κερδίστε προσκλήσεις για τα Live και αποκτήστε πρόσβαση στα backstage για να γνωρίσετε από κοντά τους αγαπημένους σας stars. Επιπλέον, με το συγκεκριμένο update έχετε άμεση πρόσβαση στο twitter timeline του #dwts3, που κάθε Κυριακή είναι το Νο1 trending topic στην Ελλάδα! Μπείτε σήμερα στον ρυθμό του DANCING WITH THE STARS, με τον πιο σύγχρονο τρόπο. Κάντε download και σχολιάστε μαζί μας το κάθε LIVE μέχρι τον μεγάλο τελικό.