Έτοιμοι για δράση; Επενδύστε μουσικά τη γυμναστική σας, με το νέο αδιάβροχο ασύρματο Walkman® NWZ-W273 MP3 player, από τη Sony, το οποίο είναι ιδανικό για σύγχρονο lifestyle.


Sony-Walkman-Sports-MP3-Player-image1-1024x553Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο Walkman®, από τη Sony, που αντέχει κάτω από το νερό, σε βάθος 2 μέτρων. Απολαύστε εξαιρετική ποιότητα ήχου, που μόνο το Walkman® μπορεί να σας προσφέρει, όταν κολυμπάτε σε πισίνα, βρίσκεστε στο γυμναστήριο ή αθλείστε έντονα στο δρόμο.


Επιπλέον, δεν έχει καλώδια για να σας μπερδεύουν και να σας δυσκολεύουν όταν κολυμπάτε ή χορεύετε στον αγαπημένο σας ρυθμό. Δεν χρειάζεται καν να το στερεώσετε στα ρούχα ή στα γυαλιά σας. Τον κομψό, εργονομικό σχεδιασμό του έρχεται να συμπληρώσει μια επιλογή ανταλλακτικών earbuds σε διάφορα μεγέθη, για μέγιστη άνεση και αυτοπεποίθηση, κατά τη διάρκεια της άσκησής σας.


Όταν τελειώσετε τη γυμναστική σας, μπορείτε να συνεχίσετε να ακούτε τη μουσική σας, στο ντους, ή και να ξεβγάλετε το Walkman® W273 για να «φρεσκαριστεί» κι αυτό, όπως εσείς.


Με μνήμη 4GB, υπάρχει αρκετός χώρος για να φορτώσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια. Χάρη στη συμβατότητα με το iTunes (*3), είναι πολύ εύκολο να μεταφέρετε, χωρίς ταλαιπωρία, όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια και τις λίστες αναπαραγωγής σας.


NWZ-W270_Blue_Lifestyle_Swim__3630_-1200-1024x682Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του νέου Walkman® W273 είναι πολύ μεγάλη. Με τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης τριών λεπτών – όσο χρειάζεστε, δηλαδή, για να βάλετε τη φόρμα σας – έχετε 60 λεπτά χρόνου ακρόασης. Με μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία, έχετε μέχρι 8 ώρες αδιάλειπτης ακρόασης, χρόνος που αρκεί ακόμα και για πολύωρη γυμναστική.


Το αδιάβροχο Walkman® W273 MP3 player, από τη Sony, που εφαρμόζει τέλεια στο πίσω μέρος του κεφαλιού, χωρίς περιττά καλώδια, θα διατεθεί στην αγορά από τον Φεβρουάριο 2013.