To Loux Cola Pro Series επιστρέφει με το Pro Evolution Soccer 2013 και το πρώτο προκριματικό τουρνουά ξεκινάει το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 στο athensheart, Πειραιώς 180, στο 3ο επίπεδο.


league13Στο πλαίσιο του τουρνουά, εκατοντάδες Αθηναίοι θα έχουν τη δυνατότητα να αναμετρηθούν σε ένα από τα κορυφαία τουρνουά της Ευρώπης, χαρίζοντας ένα συναρπαστικό θέαμα και πολλές εκπλήξεις στους fans του Pro Evolution Soccer που θα παραβρεθούν για να απολαύσουν το εντυπωσιακό αυτό gaming event.


Το Loux Cola Pro Series είναι το μεγαλύτερο gaming event για τους fans του Pro Evolution Soccer και το ιδανικό μέρος όπου θα πρέπει να παραβρεθείς. Οι καλύτεροι παίχτες της πόλης που έχουν το θάρρος και την ικανότητα να συναγωνιστούν θα είναι παρόντες. Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις παίχτες του Pro Evolution Soccer League από όλη την Ελλάδα και από την πόλη σου, ανταλλάσσοντας απόψεις και γνώσεις με ομοϊδεάτες. Ακόμα και αν θέλεις μόνο να παρακολουθήσεις ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη δεν πρέπει να λείψεις από το Loux Cola Pro Series @ Athens #1.


Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του pesleague: http://www.pes-league.gr/event/191


Για πληροφορίες σχετικά με τα υπόλοιπα events του Loux Cola Pro Series δείτε το πρόγραμμα εδώ: http://www.pes-league.gr/events/