O Γιώργος έκανε ένα ταξίδι ζωής στη Γενεύη και επισκέφτηκε το CERN, το μεγαλύτερο κέντρο πυρηνικών ερευνών και σωματιδιακής φυσικής στον κόσμο.


nescafe cernΈχετε όνειρα; Πιστεύετε ότι μπορούν να βγουν αληθινά; Ε λοιπόν, ο 24χρονος Γιώργος από την Αθήνα το πίστευε και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τα πραγματοποιήσει! Ποια ήταν η μεγαλύτερη και πιο τρελή του επιθυμία; Να ταξιδέψει στο μέλλον! Ναι, καλά διαβάσατε! Αλλά το καλύτερο θα το μάθετε τώρα: τα κατάφερε! Τον τρόπο του βρήκε ο NESCAFÉ® Frappé που, μέσω της δράσης «There is a way», (προ)κάλεσε τους φίλους του να στείλουν τις πιο ευφάνταστες ιδέες τους και να τις κάνει πράξη.


Έτσι λοιπόν, μια μέρα ο Γιώργος έφτιαξε τις βαλίτσες του, πέταξε στη Γενεύη και έφτασε στο CERN, το Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Σωματιδιακής Φυσικής και μεγαλύτερο κέντρο πυρηνικών ερευνών στον κόσμο! Εκεί, μέσα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια, βγαλμένα σαν από το Star Trek, αποκαλύπτονται τα μυστήρια του σύμπαντος και το μέλλον γίνεται παρόν! Πρόσφατα μάλιστα, ολόκληρος ο πλανήτης παρακολούθησε με κομμένη ανάσα μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις της ιστορίας που έγινε στο CERN: στον μήκους 27 χιλιομέτρων υπόγειο επιταχυντή απομονώθηκε το περίφημο «μποζόνιο», το υποατομικό σωματίδιο που λέγεται ότι αποτελεί τη βάση της ύλης και αποκρυπτογραφεί τα μυστικά της ζωής και της ύπαρξης.


Ο Γιώργος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το μέρος όπου «γράφεται ιστορία»! Γιατί… όπου υπάρχει NESCAFÉ® Frappé υπάρχει τρόπος! Γι’ αυτό μπόρεσε να επισκεφτεί τους χώρους του CERN, να γνωρίσει επιστήμονες από όλο τον κόσμο και από την Ελλάδα καθώς και να δει τον υπολογιστή στον οποίο το 1989 εφευρέθηκε ο γνωστός σε όλους μας παγκόσμιος ιστός, δηλαδή το internet!


Ο Γιώργος γύρισε από αυτό το ταξίδι ζωής ενθουσιασμένος από τα όσα συναρπαστικά έζησε και έμαθε στην επίσκεψή του στο CERN. Και βέβαια, συνέχισε να ονειρεύεται και να ελπίζει!


Δείτε παρακάτω το βίντεο από την επίσκεψη στο CERN για να «ταξιδέψετε» κι εσείς μαζί με το Γιώργο.


Ο NESCAFÉ FRAPPÉ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ «ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΕΝΑΝ ΤΥΧΕΡΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»! from Frappolis on Vimeo.