Οι Super Ήρωες της Marvel επιστρέφουν σε μια περιπέτεια για να χαρίσουν διασκέδαση στο νέο παιχνίδι με τίτλο LEGO Marvel Super Heroes.


marvel heroesΗ Warner Bros. Interactive Entertainment, η TT Games, η LEGO Group και η Marvel Entertainment μας ανακοίνωσαν ένα νέο παιχνίδι το LEGO Marvel Super Heroes, το οποίο θα είναι διαθέσιμο το φθινόπωρο του 2013 για Χbox360, Playstation 3, Wii U, Windows PC, Nintendo DS , Nintendo 3DS και PSVita.


Στο LEGO Marvel Super Heroes ο Nick Fury καλεί τους Iron Man, Hulk, Thor, Spider-Man, Wolverine και άλλους ήρωες της Marvel να σώσουν τον κόσμο από τον εκδικητικό Loki και άλλους κακούς. Πρόκειται για ένα κλασικό LEGO videogame περιπέτειας και χιούμορ, παίζοντας ταυτόχρονα με τους αγαπημένους χαρακτήρες της Μarvel.


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέρνουμε μια σειρά από χαρακτήρες της Marvel στην μορφή των LEGO », είπε ο Tom Stone, Γενικός Διευθυντής της TT Games Publishing. «Οι παίκτες θα αναλάβουν τη διάσωση του κόσμου καθώς θα εξερευνούν διάσημες περιοχές της LEGO Νέας Υόρκης.»


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι επισκεφθείτε το: http://videogames.lego.com/en-us/lego-marvel-super-heroes