Η Intrasoft International μπαίνει δυναμικά στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας με έργο στον Όμιλο VolksWagen στη Γερμανία.


intrasoft internationalΗ INTRASOFT International, η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία με αποδεδειγμένα επιτυχή εμπειρία 20 ετών στην ευρωπαϊκή αγορά των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, ανέλαβε έργο υλοποίησης νέου λογισμικού στον Όμιλο Volkswagen, τη νούμερο 1 αυτοκινητοβιομηχανία της Ευρώπης και νούμερο 3 παγκοσμίως. Το έργο -ύψους 0,5 εκ. ευρώ για την α’ φάση- αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 12 μήνες, με δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου συντήρησης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.


Το έργο αυτό τοποθετεί δυναμικά την INTRASOFT International στον γερμανικό χάρτη των εταιρειών υλοποίησης λογισμικού για μια νέα και δύσκολη αγορά, αυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας, επιβεβαιώνοντας τη δυνατή τεχνική ικανότητα της INTRASOFT International παγκοσμίως στην ανάληψη, υλοποίηση και διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων, ακόμα και σε νέα πεδία προδιαγραφών και υλοποίησης συστημάτων, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει την επιτυχή, μακρόχρονη, Ευρωπαϊκή δραστηριότητα της εταιρίας. Το έργο αυτό αναμένεται να αποτελέσει την αρχή σε μια σειρά έργων στο χώρο των πληροφοριακών συστημάτων για την αυτοκινητοβιομηχανία.


Στα πλαίσια του έργου αυτού, η INTRASOFT International θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει μία βάση δεδομένων, η οποία θα συγκρίνει τις διαστάσεις όλων των γεωμετρικών δεδομένων ανά κατηγορία των ανταγωνιστών του Ομίλου Volkswagen, απεικονίζοντας γραφικά δισδιάστατα και τρισδιάστατα στοιχεία των ανταγωνιστών, και συγκεκριμένα παραμέτρους της κατασκευής ενός αυτοκινήτου με όλες τις ειδικές τεχνικές λεπτομέρειες, κατηγοριοποιημένων και δομημένων ανάλογα με την πλατφόρμα, την κλάση, τον κινητήρα και άλλα συναφή συγκριτικά δεδομένα. Το αποτέλεσμα δίνει άμεσα στα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης της Volkswagen μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα στάδια ανάπτυξης των ανταγωνιστών. Η επέκταση του συστήματος θα γίνει σε β’ φάση και για την Audi AG.


Το έργο αυτό είναι μια συνεργασία με την εταιρεία PROSTEP, η οποία έχει δημιουργηθεί από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, για να υλοποιεί εξειδικευμένες εφαρμογές για την αυτοκινητοβιομηχανία και την αεροπορική βιομηχανία.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, κ. Αθανάσιος Κωτσής, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που εξασφαλίσαμε συμφωνία με τoν Όμιλο Volkswagen στη Γερμανία, έναν παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Για την INTRASOFT International, το έργο αυτό αποτελεί ένα ακόμα δείγμα επιτυχίας στην προσπάθειά μας να αναζητούμε διαρκώς νέες αγορές και μελλοντικές ευκαιρίες διεθνώς, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των μεταβαλλόμενων αναγκών των παγκόσμιων αυτών αγορών. Ο χώρος της αυτοκινητοβιομηχανίας έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των νέων αγορών, όπου δίνει δυναμικό παρόν η INTRASOFT International, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η ανάθεση της εν λόγω σύμβασης δείχνει ότι η INTRASOFT International διαθέτει ισχυρή παγκόσμια φήμη ως αξιόπιστος εταίρος στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών».