Κατά τη διάρκεια της δεύτερης μεγάλης εμφάνισής της στη CES 2013, η Ericsson θα διευρύνει το όραμα της για τη Διαδικτυωμένη Κοινωνία.


ericsson 2012 logoΟ Hans Vestberg, Πρόεδρος και CEO της Ericsson, θα συμμετάσχει στο SuperSession της CES στις 9 Ιανουαρίου, με τίτλο «Η επιρροή του νέου δικτύου θα αλλάξει τα πάντα». Συντονιστής του session θα είναι ο David Kirkpatrick, συγγραφέας του “The Facebook Effect” και Ιδρυτής της Technonomy.


O Rodney Brooks, Ιδρυτής, Πρόεδρος και Chief Technical Officer στη Rethink Robotics και ο Paul Mascarenas, Chief Technical Officer στη Ford, θα συμμετέχουν με τον Hans Vestberg στο πάνελ για να συζητήσουν πώς η σχέση των ανθρώπων, των μηχανών και των υποδομών θα αλλάξουν σ’ ένα συνεχώς αυξανόμενο διαδικτυωμένο κόσμο.


Επιπλέον, ο Fredrik Garneij της Ericsson θα συμμετέχει σε πάνελ στις 10 Ιανουαρίου με τίτλο «Η εμφάνιση του επόμενου Mobile Internet: Νέα δίκτυα, νέες συσκευές και απαιτήσεις». Οι ομιλητές θα εξετάσουν τα νέα δίκτυα που βασίζονται στην IPv6, καθώς και τις απαιτήσεις και ευκαιρίες που θα αντιμετωπίσει η βιομηχανία στο μέλλον.