Η Kingston Digital Europe φέρνει τα SATA II SSDs υψηλής απόδοσης στις εταιρείες του Fortune 1000 και σε καθετοποιημένες αγορές.

intel_ssdΗ Kingston Digital Europe Ltd., μέλος της Kingston Technology Europe Ltd. στην κατηγορία Flash memory, ανακοίνωσε ότι διαθέτει στην αγορά μια υψηλής απόδοσης σειρά SATA ΙΙ SSDs (solid-state drives) της Intel. Η Kingston έχει αναπτύξει ένα ευρύ κανάλι συνεργασιών και προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και εξειδίκευσης στους πελάτες της. Αυτή η συνεργασία της με την Intel, δίνει στους πελάτες της την ευκαιρία να επωφεληθούν από όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα υψηλής ποιότητας και επιπέδου SSDs της Intel, παράλληλα με την ανώτερης ποιότητας υποστήριξη που τους παρέχει η Kingston.

Τα Intel SSDs διατίθενται τώρα μέσα από τα κανάλια διανομής της Kingston. Η Kingston θα χρησιμοποιήσει τη γνώση της στα σημαντικότερα τμήματα της αγοράς, όπως το κανάλι ΙΤ και την Επιχειρηματική Αγορά που χρησιμοποιεί Flash memories, ώστε να προσφέρει τις SSD λύσεις της Intel στις εταιρείες του Fortune 1000 και σε καθετοποιημένες αγορές όπως τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες τηλεπικοινωνιών, κυβερνητικοί οργανισμοί, εταιρείες webhosting κ.ά.

«Η Intel έχει αναπτύξει την ταχύτερη σειρά προϊόντων SSD στον κόσμο. Οι μετρήσεις επίδοσης που πραγματοποίησε σε αυτούς η Kingston ξεπερνούν ό,τι είχαμε δει μέχρι τώρα, επομένως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα οφέλη αυτής της βραβευμένης σειράς της Intel, συνοδευόμενα από την υποστήριξη της Kingston», δήλωσε, ο Mark Leathem, Διευθυντής Ανάπτυξης Flash της Kingston. «Η Intel έχει καταστεί ένας σημαντικός παίκτης στην NAND αγορά, όπως αποδεικνύεται από την τεχνολογική τελειότητα και την ανωτερότητα στην απόδοση της σειράς των solid-state drives. Σε συνδυασμό με την υποστήριξη που προσφέρουμε όσον αφορά στις DRAM, πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας θα μείνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εξοικονόμηση ενέργειας, την αξιοπιστία και τα χαρακτηριστικά απόδοσης της τεχνολογίας των solid-state drives».

«Παρά το γεγονός ότι η Intel έχει καθιερώσει παραδοσιακά κανάλια διανομής για τις NAND Flash λύσεις της, αναγνωρίζουμε το μεγάλο μερίδιο αγοράς της Kingston ως non-semiconductor κατασκευαστή προϊόντων βασισμένων στην τεχνολογία NAND», δήλωσε ο Shawn Sackman, Διευθυντής Marketing του Intel NAND Products Group. «Από τις εταιρείες του Fortune 1000, έως τους μεγαλύτερους μεταπωλητές με ευρύτατη εξάπλωση στην αγορά, η Kingston έχει σημαντική παρουσία, ως ο ειδικός στη μνήμη, σε πολλά επιχειρηματικά κανάλια που θα βοηθήσουν στην υιοθέτηση των SSDs μας με ταχύτερους ρυθμούς».

Η Kingston είναι γνωστή στον κόσμο για την εξυπηρέτηση των πελατών της, την τεχνική υποστήριξη, την εγγύηση των προϊόντων της και τα άμεσα RMAs της. Τα Intel solid-state drives που διατίθενται από την Kingston συνοδεύονται από εγγύηση 3 ετών, καθώς και από την… “θρυλική” της 24/7 τεχνική υποστήριξη.