Η Intersys βραβεύεται από την Olympus για το καλύτερο επαναλανσάρισμα του brand Olympus, σε οποιαδήποτε χώρα, για το 2012.


INTERSYS_logoΗ Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Olympus στην Ελλάδα, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την κατάκτηση του βραβείου «Best Olympus Launch 2012».


Η βράβευση της Intersys, πραγματοποιήθηκε από τον κ. Dominic Papenheim, Head of Direct Export Areas, Consumer Product Division, στο Μόναχο της Γερμανίας, κατά την διάρκεια της ετήσιας συνάντησης ΕΜΕΑ της Olympus.


Η κ. Νατάσσα Βελεσιώτη, Senior Product Manager της Olympus στην Intersys, δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση της Intersys έρχεται να επιβραβεύσει τις προσπάθειες που καταβάλαμε από την ανάληψη της αντιπροσωπείας και συνεχίζουμε να καταβάλουμε για το brand μέχρι και σήμερα. Γνωρίζουμε ότι η Olympus διαθέτει πιστό κοινό εδώ και δεκαετίες· για αυτόν τον λόγο δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη του δικτύου, αυξάνοντας συνεχώς τα σημεία πώλησης των προϊόντων της Olympus διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο το καταναλωτικό κοινό.


Ταυτόχρονα παρέχουμε το καλύτερο after sales service και διετή εγγύηση, προσφέροντας στον καταναλωτή δωρεάν παράδοση και παραλαβή από τον χώρο του, σε περίπτωση προβλήματος. Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια για τους καταναλωτές που θα αγοράσουν προϊόντα της Olympus μέχρι το τέλος του έτους».


Η ενέργεια επέκτασης της εγγύησης περιλαμβάνει σχεδόν το σύνολο των μοντέλων της Olympus (σειρές PEN, CREATOR, TRAVELLER, TOUGH, SMART) και οι καταναλωτές μπορούν να εκμεταλλευθούν την προσφορά στις μεγάλες αλυσίδες πώλησης ηλεκτρονικών και σε επιλεγμένα φωτογραφικά καταστήματα.


Περισσότερες πληροφορίες για την επέκταση εγγύησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://goo.gl/DFc6W.