H IntelliSolutions, επίσημος αντιπρόσωπος της Compuware για Ελλάδα, Κύπρο και M.E.A., ανακοίνωσε τη νέα έκδοση της κορυφαίας λύσης λογισμικού για IT Governance.

intellisolutionsΗ τελευταία έκδοση παρέχει αυξημένες ικανότητες στην Οικονομική Διαχείριση και την Διαχείριση Πόρων, με έμφαση στην ικανοποίηση των χρηστών και στα κέρδη από τις επενδύσεις. H Intelli Solutions A.E. ως επίσημος αντιπρόσωπος της Compuware για την Ελλάδα, Κύπρο και M.E.A. ανακοίνωσε ότι η Compuware κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του Changepoint 2009, της πρωτοπόρας λύσης στην διαχείριση του IT Management. H τελευταία έκδοση δίνει έμφαση στους τομείς Investment Planning, Next Generation Resource Management και Continued Focus on User Adoption.

Οι βελτιώσεις, στην έκδοση αυτή, δίνουν καλύτερη οπτική των εργασιών του τμήματος πληροφορικής, αυξάνοντας την δυνατότητα των ΙΤ οργανισμών να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του Business.

Περισσότερα για την τελευταία έκδοση του Changepoint μπορείτε να βρείτε στη παρακάτω διεύθυνση www.compuware.com/solutions/it-portfolio-management.htm.