Ολοκαίνουρια σειρά ακουστικών από την JBL, προσφέρουν δυνατό και ακριβές μπάσο αλλά και πλούσιο στυλ.


Image - J55i (Group View)Η Εταιρεία Harman International ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα της νέας σειράς JBL® ακουστικών, σχεδιασμένα για να προσφέρουν εξαιρετική ακουστική απόδοση σε πολύ ενδιαφέρουσα γκάμα τιμών.


Διαθέσιμα πλέον μέσα στο Δεκέμβριο, τα νέα ακουστικά της JBL®, προσφέρονται σε 4 διαφορετικές εκδόσεις, δύο in-ear, μία on-ear και μία over-ear. Κάθε έκδοση διατίθεται σε δύο μοντέλα, το ένα με ενσωματωμένο μικρόφωνο\remote για τον έλεγχο των τηλεφωνικών κλήσεων αλλά και τον έλεγχο της μουσικής, στις συσκευές της Apple.


Την εμπιστεύονται μουσικοί σε όλον τον κόσμο γιατί παραδίδει με συνέπεια, υψηλού επιπέδου, ηχητική απόδοση, και γιαυτό η JBL® εστιάζει σε λεπτομέρειες που θα εξασφαλίσουν ότι αυτή η νέα σειρά ακουστικών θα προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία χρήσης στον καταναλωτή. Για παράδειγμα, το καλώδιο που χρησιμοποιείται σε κάθε set ακουστικών είναι εντελώς επίπεδο, φτιαγμένο από λεπτό, λαστιχοειδές υλικό το οποίο και εξασφαλίζει ότι δεν θα χάσει την ευκαμψία του και δεν θα αρχίζει να παρουσιάζει το ενοχλητικό «μπλέξιμο» με την πάροδο του χρόνου. Επιπρόσθετα, μία μικρή επέκταση που βρίσκεται στο σημείο σύνδεσης, επιτρέπει στα JBL® ακουστικά να συνδέονται σωστά με κάθε smartphone της αγοράς ανεξάρτητα εάν χρησιμοποιείται κάποια προστατευτική θήκη ή όχι.


Τα JBL® J55 on-ear και τα JBL® J88 over-ear διακρίνονται από την τεχνολογία JBL® Pure Bass και προσφέρουν καθαρό, ακριβές και υψηλής έντασης μπάσο που παραμένει φυσικό, χωρίς να ακούγεται ψεύτικο. Οι μηχανικοί της JBL® ανέπτυξαν την τεχνολογία Pure Bass για να ενισχύσουν το σκληρό μπάσο, βασικό συστατικό της μοντέρνας μουσικής. Έτσι κατά την αναπαραγωγή του ήχου, επιτείνονται οι χαμηλές νότες και ο ακροατής απολαμβάνει καθαρό ήχο στην μουσική του.


Επιπρόσθετα τα JBL® J55 on-ear και τα JBL® J88 over-ear, έρχονται με μηχανισμό αναδίπλωσης –κάτι σύνηθες για τα high end ακουστικά για DJs – έτσι ο χρήστης μπορεί προς στιγμήν να αναδιπλώσει το ένα ακουστικό και να επικοινωνήσει με το περιβάλλον του, χωρίς να σταματήσει την μουσική.


Τα μοδάτα και ανθεκτικά JBL® J22 & J33 in-ear μοντέλα διατίθενται με ειδικό καλώδιο που δεν «τυλίγεται» με την χρήση, διασφαλίζοντας έτσι την αντοχή του set στον χρόνο.


JBL® headphones with Pure Bass
Τα JBL® J55 & J55i on-ear και τα JBL® J88 & J88i over-ear ακουστικά είναι συντονισμένα να εκμεταλλεύονται την αυξημένη χρήση των μπάσων στην σύγχρονη μουσική. Και τα δύο μοντέλα παραδίδουν βαθιά, υψηλής έντασης, απόδοση μπάσου που θα ενθουσιάσει ιδιαίτερα τους νεώτερους ενώ οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως το αποσπόμενο, μονό καλώδιο και ο αναδιπλόμενος σχεδιασμός θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς αλλά και εκείνους που θέλουν να ακούν ζωντανή και καθαρή μουσική, στις μετακινήσεις τους ή στα ταξίδια τους.


Τα JBL® J55 & J55i on-ear headphones διαθέτουν premium (1-5/8-inch) drivers, έρχονται σε 3 αποχρώσεις (μαύρη, λευκή ή λευκή/πορτοκαλί), δερμάτινα μαξιλαράκια και σχεδιασμό αναδίπλωσης, αποσπώμενο καλώδιο με εσοχή που κλειδώνει και θήκη μεταφοράς. Το JBL® J55i on-ear περιλαμβάνει και mic/remote 3 πλήκτρων για τις συκευές της Apple.


Διατίθενται με Προτεινόμενες Λιανικές Τιμές στα €79.95 & €99.95, αντίστοιχα.


Τα JBL® J88 & J88i over-ear headphones διαθέτουν ισχυρότατους (2-inch) drivers, προσφέροντας υψηλής πιστότητας μπάσα και έρχονται σε 3 αποχρώσεις (μαύρη, λευκή ή λευκή/πορτοκαλί), δερμάτινα μαξιλαράκια και σχεδιασμό αναδίπλωσης, αποσπώμενο καλώδιο με εσοχή που κλειδώνει και θήκη μεταφοράς. Το JBL® J88i over-ear περιλαμβάνει και mic/remote 3 πλήκτρων για τις συκευές της Apple. Διατίθενται με Προτεινόμενες Λιανικές Τιμές στα €129.95 & €149.95, αντίστοιχα.


JBL® performance in-ear headphones
Τα JBL® J22, J22i, J33 & J33i in-ear headphones παραδίδουν ζωντανή απόδοση στις υψηλές συχνότητες ενώ αναπαραγάγουν εξαιρετικά μπάσα στις χαμηλές συχνότητες. Κάθε set προσφέρεται με 3 διαφορετικά μεγέθη από μαξιλαράκια σιλικόνης. Ειδικά τα JBL® J33 & J33i διατίθενται με Comply™ foam tips για να εξασφαλίζουν την σωστή εφαρμογή στον ακουστικό πόρο. Τα in-ear μοντέλα προσφέρονται σε μαύρη και λευκή απόχρωση και με θήκη μεταφοράς,


Τα JBL® J22 & J22i in-ear headphones διαθέτουν υψηλής απόδοσης drivers και διακριτό μεταλλικό φινίρισμα. Το JBL® J22i in-ear περιλαμβάνει και mic/remote 3 πλήκτρων για τις συκευές της Apple. Διατίθενται με Προτεινόμενες Λιανικές Τιμές στα €39.95 & €59.95, αντίστοιχα.


Τα JBL® J33 & J33i in-ear headphones διαθέτουν premium, επινικελωμένους drivers, προσφέροντας υψηλής πιστότητας απόκριση στις χαμηλές και στις υψηλές συχνότητες. Το JBL® J33i in-ear περιλαμβάνει και mic/remote 3 πλήκτρων για τις συκευές της Apple. Διατίθενται με Προτεινόμενες Λιανικές Τιμές στα €59.95 & €79.95, αντίστοιχα.


Διαθεσιμότητα
Η νέα σειρά ακουστικών της JBL® βρίσκεται στις προθήκες των καταστημάτων Public, Cosmote, αλλά και σε όλα τα μεγάλα δίκτυα Λιανικής και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων Ήχου και Εικόνας σε όλη την Ελλάδα.