Η Westnet Distribution Α.Ε., εξασφαλίζει αποκλειστικά στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό το νέο ASUS Padfone.


asus padfoneΠρόκειται για ένα «μοναδικό πακέτο» που δημιούργησε η ASUS και συνδυάζει για πρώτη φορά tablet και smartphone.


Κεντρική μονάδα του νέου αυτού διδύμου αποτελεί το smartphone, το οποίο διαθέτει οθόνη 4,3 ιντσών, με super AMOLED (Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode) qHD με Gorilla Glass, διπύρηνο επεξεργαστή τελευταίας γενιάς, της σειράς Snapdragon S4, με συχνότητα λειτουργίας στα 1.5GHz. Ταυτόχρονα, διαθέτει 2 κάμερες, οπίσθια 8MP με LED φλάς και αυτόματη εστίαση και μπροστινή με δυνατότητα λήψης βίντεο σε ποιότητα VGA. Η συσκευή «τρέχει» με λειτουργικό σύστημα Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), ενώ έχει χωρητικότητα 32GB.


Το στοιχείο όμως που κάνει μοναδικό το συγκεκριμένο smartphone είναι ότι «κουμπώνει», όποτε το θέλει ο χρήστης, μέσα σε μια οθόνη 10,1 ιντσών κι έτσι αυτομάτως μετατρέπεται σε μία πανίσχυρη ταμπλέτα, η οποία χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα του smartphone. Με τον τρόπο αυτό ο χρήστης του τηλεφώνου, έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει βίντεο, να δει φωτογραφίες και ταινίες, και να τρέξει εφαρμογές με την άνεση και την ευκολία που προσφέρει ένα tablet. Παράλληλα η ταμπλέτα λειτουργεί ως φορτιστής για το smartphone για όση διάρκεια είναι συνδεδεμένη μαζί του.


Το συγκεκριμένο πρωτοποριακό προϊόν έχει προταθεί από τη Westnet σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες retail και ήδη οι λάτρεις της τεχνολογίας μπορούν να το βρουν σε ορισμένες από αυτές.


Η Westnet Distribution Α.Ε. δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως HP, LG, Asus, Lenovo, Samsung, Philips κ.α.