Την προτίμηση των ελλήνων καταναλωτών κατακτά το Asus Google Nexus 7 που διανέμεται από τη Westnet Distribution.


google-nexus-7-32gbΑνταποκρινόμενη στην ήδη αυξημένη ζήτηση και πωλήσεις, και στη θετική ανταπόκριση των καταναλωτών στην ταμπλέτα ASUS Google Nexus 7, η Westnet Distribution μέλος του Ομίλου Olympia Development, φέρνει σε αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά και το μοντέλο ASUS Google Nexus 7 3G 32GB.


Από τις 20 Δεκεμβρίου οι χρήστες της τεχνολογίας θα μπορούν να απολαμβάνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του πρώτου tablet που δημιούργησε η Google σε συνεργασία με την ASUS, τώρα και με διπλάσια μνήμη και δυνατότητα εισόδου στο Διαδίκτυο παντού, μέσω 3G.


Το ASUS Google Nexus 7 διαθέτοντας την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android Jelly Bean 4.2, επεξεργαστή NVIDIA® Tegra® 3 T30L Quad-core, οθόνη HD 7 ιντσών LED και τεχνολογίας IPS, καθώς και κάρτα γραφικών GeForce® 12-core αποτελεί τον κατάλληλο «σύντροφο» για παιχνίδι, πλοήγηση στο Internet, φωτογραφίες και μουσική. Παράλληλα, οι μικρές του διαστάσεις (198.5x120x10.45mm) και βάρος (340γρ) και οι 9 ώρες διάρκειας σε χρήση το καθιστούν και ιδανικό συνοδοιπόρο για κάθε δραστηριότητα εκτός σπιτιού και γραφείου.


Ο κ. Γιώργος Δαβιώτης, Εμπορικός Διευθυντής της Westnet Distribution δήλωσε σχετικά «Στόχος μας στη Westnet Distribution, είναι να φέρνουμε σημαντικές αποκλειστικότητες στην ελληνική αγορά με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και προσιτής τιμής που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές. Η αποκλειστική διάθεση του ASUS Google Nexus 7 σε 16GB και 32GB είναι ακριβώς ένα τέτοιο παράδειγμα. Ήδη έχει κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών, καθώς τα στοιχεία πωλήσεων από το πρώτο δεκαήμερο κυκλοφορίας το φέρνουν πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία των tablet».


Η ταμπλέτα ASUS Google Nexus 7 3G 32GB θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τις 20 Δεκεμβρίου με αποκλειστική διανομή από τη Westnet Distribution και προτεινόμενη λιανική τιμή στα €339.


Η Westnet Distribution Α.Ε. δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως HP, LG, Asus, Lenovo, Samsung, Philips κ.α.