Το Bitmore 750, το νέο Tablet με οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών της Info Quest Technologies διατίθεται στην εξαιρετική τιμή των 99€.


BIT_TAB750Το νέο Bitmore Tab750, έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής, ελληνικό μενού, πληκτρολόγιο και οδηγίες χρήσης και το ιδανικό μέγεθος τόσο για ενήλικες, που θέλουν να έχουν μαζί τους μία ελαφριά και αξιόπιστη συσκευή για να βλέπουν τα emails τους και να πλοηγούνται στο Internet, όσο και τους μικρότερους που θέλουν κάτι στα μέτρα τους, χωρίς θυσίες σε ταχύτητα, χρώματα και γραφικά, για να παίζουν, να βλέπουν τα αγαπημένα τους video και να ακούν την αγαπημένη τους μουσική.


Το νέο Tab750 διαθέτει οθόνη πολλαπλής αφής 7” capacitive με ανάλυση 800×480, 4GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα Micro-SD και camera και ενσωματώνει το λειτουργικό σύστημα Android 4.0 Ice Cream Sandwich, για μέγιστη ταχύτητα και απόδοση σε κάθε εφαρμογή. Στηρίζεται σε επεξεργαστή τελευταίας γενιάς, ενώ υποστηρίζει Flash, διαθέτει USB θύρα και έχει προεγκατεστημένες τις εφαρμογές GreekAndroidApps, SlideMe Market και e-Book reader.


Όπως όλα τα προϊόντα Bitmore, το νέο Tab750, κατασκευάζεται και υποστηρίζεται από την Info Quest Technologies και διατίθεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, σε μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας, καθώς και επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης.


Η τιμή των 99€ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.