Ξεκινάει η διάθεση VDSL προγραμμάτων της hellas online που δίνουν τη δυνατότητα για μέχρι 50 Mbps download και έως 5 Mbps upload.


HOL logo 2010Οι μεγάλες ταχύτητες του vdsl, προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες και καλύτερη εμπειρία στο χρήστη του internet για πιο γρήγορο streaming/ κατέβασμα/αποστολή μεγάλων αρχείων (e-mail, φωτογραφίες) κλπ.


Πιο συγκεκριμένα, η hellas online εμπλουτίζει τη σειρά προγραμμάτων hol double play με 3 νέα προγράμματα hol Double Play VDSL, καλύπτοντας τις ανάγκες των χρηστών για πολύ γρήγορο Internet και για απεριόριστη τηλεφωνία. Τα νέα προγράμματα προσφέρονται σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από €30 το μήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνδρομητές Vodafone συνεχίζουν να επωφελούνται από τη συνδυαστική έκπτωση hol/Vodafone η οποία τους δίνει €5 επιπλέον έκπτωση το μήνα στο πάγιο της hol και επιπλέον έκπτωση στο κινητό τους, ανάλογα με το πρόγραμμα συμβολαίου τους.


Οι υφιστάμενοι και νέοι πελάτες της hellas online μπορούν να ελέγχουν τη διαθεσιμότητα πρόσβασης στη νέα τεχνολογία vdsl μέσω της online εφαρμογής «έλεγχος διαθεσιμότητας» στο www.hol.gr με τον αριθμό τηλεφώνου τους ή τη διεύθυνσή τους, αντίστοιχα.


Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τα προγράμματα vdsl από την hellas online, επισκεφθείτε το www.hol.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.