Οι τιμές χαμηλά με Forthnet ADSL με 17,90€ & Forthnet 2play Economy με 24,90€ και η ταχύτητα ψηλά με VDSL έως 50Mbps με 10€ επιπλέον, το μήνα.


forthnet vdslH Forthnet ανακοινώνει την παράταση ισχύος των δημοφιλών προσφορών της: Forthnet 2play Economy με μόνο 24,90€ ανά μήνα και Forthnet ADSL με μόνο 17,90€ ανά μήνα, ενώ ταυτόχρονα δίνει την δυνατότητα αύξησης της ταχύτητας πρόσβασης στα 50 Mbps μέσω τεχνολογίας VDSL, με μόνο 10€ ανά μήνα.


Συγκεκριμένα, με την προσφορά Forthnet 2play Economy, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση στο internet, με πραγματικά γρήγορη ταχύτητα, έως 24 Mbps, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να πραγματοποιείτε απεριόριστες αστικές και υπεραστικές τηλεφωνικές κλήσεις καθώς και κλήσεις συνολικής διάρκειας 30’ το μήνα προς εθνικά κινητά για ένα ολόκληρο χρόνο.


Η προσφορά Forthnet ADSL σας δίνει τη δυνατότητα να σερφάρετε απεριόριστα και γρήγορα, έως 24Mbps, μόνο με 17,90€/μήνα, για ένα ολόκληρο χρόνο. Επιπλέον, έχετε δωρεάν πρόσβαση στο αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο, του Novasports.gr, καθώς επίσης και ασύρματη πρόσβαση σε όλα τα Forthnet HotSpot.


Παράλληλα με την παράταση της διάρκειας των προσφορών και σε συνδυασμό με την πρόσφατη ανακοίνωση της παροχής λύσεων VDSL, οι δύο προσφορές μπορούν να αναβαθμιστούν σε υπέρ-υψηλές ταχύτητες VDSL, έως και 50 Mbps, μόνο με 10€ επιπλέον τον μήνα. Με τον τρόπο αυτό, ο Όμιλος Forthnet προσφέρει εκτός από τις πιο εξελιγμένες broadband υπηρεσίες της αγοράς και τις πιο ελκυστικές τιμές και με απόλυτο σεβασμό στις υποσχέσεις προς τον πελάτη. Με δεδομένη την υψηλή ευαισθησία της τεχνολογίας VDSL σε παραμέτρους όπως απόσταση και ποιότητα ακραίου δικτύου, η Forthnet έχει δημιουργήσει στην σελίδα www.forthnetgroup.gr/wizard μια εξελιγμένη εφαρμογή, όπου υφιστάμενοι και υποψήφιοι συνδρομητές, εισάγοντας τα στοιχεία τους, μπορούν να ελέγξουν την δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες τεχνολογίας VDSL. Οι λύσεις τεχνολογίας VDSL παρέχονται μέσω του ιδιόκτητου τηλεπικοινωνιακού δικτύου της Forthnet και καλύπτουν πάνω από 500,000 νοικοκυριά.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε ένα από τα Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα, το δίκτυο εμπορικών συνεργατών Forthnet & Nova, καλέστε 13831 ή μπείτε στο www.forthnetgroup.gr.