Την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου ξεκινά το φετινό Digital Τrends 2012, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel (αίθουσα Horizon).


Digital-Trends-2012Στο συνέδριο, που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής (HePIS), 24 διακεκριμένοι ομιλητές θα μιλήσουν για το παρόν και το μέλλον των τεχνολογιών mobile από πολλές και διαφορετικές προελεύσεις (θεσμικό, επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό χώρο), τις πλούσιες δυνατότητες που προσφέρουν στην καθημερινότητά μας, αλλά και την πολυποίκιλη επιχειρηματική τους αξιοποίηση. Θα παρουσιαστούν καινοτομικές εφαρμογές mobility και θα περιγραφούν οι στρατηγικές τις οποίες προωθούν κορυφαίες εταιρίες του χώρου, ενώ θα αναλυθούν τα εν δυνάμει προβλήματα της εν κινήσει και εξ αποστάσεως εργασίας, που φυσικά θα συνοδευτούν από προτάσεις για ασφαλή χρήση.


Το συνέδριο απευθύνεται στα στελέχη επιχειρήσεων και τους επαγγελματίες που ήδη δραστηριοποιούνται ή θα δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα, προσφέροντας ή αναζητώντας υπηρεσίες στο χώρο του Mobile Technology, αλλά και σ’ όλους εκείνους που προσδοκούν σε επιχειρηματικές ευκαιρίες με την αξιοποίηση των ξεχωριστών του δυνατοτήτων.


Θα ολοκληρωθεί με ανοικτό διάλογο, μεταξύ των επικεφαλής των εμπλεκομένων φορέων, με στόχο τη διαμόρφωση ενός κειμένου θέσεων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας με τη βοήθεια των τεχνολογιών Mobile, το οποίο θα παρουσιαστεί στην Πολιτεία, με στόχο την ανάληψη αντίστοιχων δράσεων.


Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ελεύθερη για τα μέλη της HePIS, ενώ για τα μη-μέλη το κόστος (30 €) ισοδυναμεί με την εγγραφή τους και τη δωρεάν συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις του επόμενου έτους. Επίσης, όλοι οι σύνεδροι δικαιούνται δωρεάν παρακολούθηση 4ωρου εκπαιδευτικού σεμιναρίου με θέμα “Social media & Μobile Application”.


Μάθετε περισσότερα και κάντε την εγγραφή σας, στο www.digitaltrends.gr.


Το Digital Trends 2012 τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ και του ΣΕΚΕΕ και υποστηρίζεται χορηγικά από τις εταιρείες Globo, SiEBEN, Microsoft Hellas, Cisco, IBM, PEOPLECERT, Google, Sony Mobile, Inedu, InNews και ΙΤΕC.

Χορηγοί επικοινωνίας: Advertising.gr, Appgaraz, COM Business, COM Today, Deasy, Focus Web TV, ΙCTplus, Infocom, ΙΤdaily, Pathfinder και Redcomm.