Nέες συνεργασίες στο χώρο της ψυχαγωγίας έρχονται σε πάνω από 40 χώρες στο Xbox LIVE, από τώρα και μέχρι και την άνοιξη του 2013.


xbox live greeceAπό τώρα μέχρι την άνοιξη του επόμενου χρόνου, οι ακόλουθες εφαρμογές και εμπειρίες θα έρθουν στο Xbox LIVE στην Ελλάδα.


Karaoke
Με το Karaoke έχετε πρόσβαση σε πάνω από 8.000 τραγούδια, από τα τελευταία hits μέχρι τα πιο κλασσικά, τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα στο Xbox LIVE. Το avatar σας θα ανέβει στη σκηνή και θα τραγουδήσει έχοντας στη διάθεσή του όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ μιας σκηνής, ακόμα και την ίδια την μπάντα. Χρησιμοποιήστε το SmartGlass για να πατήσετε play/stop/pause, περιηγηθείτε στη λίστα με τους στίχους ή προσθέστε τραγούδια. Τα τραγούδια δεν χρειάζεται να τα κατεβάσετε, αναπαράγονται άμεσα μέσω streaming για μια δυνατή εμπειρία karaoke.


SkyDrive
Το SkyDrive είναι ο χώρος που αποθηκεύετε τα αρχεία σας, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά σχεδόν μέσω οποιασδήποτε συσκευής. Με την εφαρμογή SkyDrive για Xbox, μπορείτε εύκολα να δείτε τις φωτογραφίες και τα video σας στην τηλεόρασή σας. Μπορείτε επίσης να προβάλετε slideshows και να δείτε φωτογραφίες και videos που έχουν μοιραστεί τρίτοι μαζί σας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα Inside SkyDrive blog.


Deezer
Απολαύστε απεριόριστη μουσική μέσα από τις λίστες καλλιτεχνών του Deezer στο Xbox. Αποκτήστε πρόσβαση σε προτεινόμενα playlist και νέες κυκλοφορίες, αναζητήστε την αγαπημένη σας μουσική σε μια βάση 20 εκατομμυρίων τραγουδιών, προσθέστε τραγούδια στα playlist σας και μοιραστείτε τα αγαπημένα σας τραγούδια στο Xbox LIVE.


LIVESPORT.TV
Το LIVESPORT.TV είναι ένα συναρπαστικό νέο κανάλι για τους λάτρεις των σπορ, με ζωντανό και on demand αθλητικό περιεχόμενο, το οποίο περιλαμβάνει ένα πλήθος κορυφαίων αγώνων συμπεριλαμβανομένων των Ευρωπαϊκών και Νοτιοαμερικάνικων football leagues, World Snooker, Australian Rules Football (AFL), PSA Squash, Mixed Martial Arts, Handball, Darts, Hockey, Tennis, Rugby Union, Rugby League and Pool, καθώς και κάποια αποκλειστικά αθλητικά γεγονότα όπως boxing bouts και football internationals.