H υπηρεσία hol cloud της hellas online βραβεύτηκε στα βραβεία του ελληνικού ηλεκτρονικού επιχειρείν «e-volution awards 2013».


HOL logo 2010Η hellas online, ως ο πρώτος τηλεπικοινωνιακός πάροχος που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες cloud, διακρίθηκε στην κατηγορία που επιβραβεύει παρόχους υπηρεσιών στο ηλεκτρονικό επιχειρείν για καινοτόμες νέες υπηρεσίες που ξεκίνησαν να προσφέρονται μέσα στην τρέχουσα διετία.


Τα e-volution awards 2013, πραγματοποιούνται για δεύτερη χρονιά με στόχο την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στο ηλεκτρονικό επιχειρείν, από την Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA). Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων γίνεται από εμπειρογνώμονες του χώρου, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους σχετικών κλαδικών φορέων.


Το hol cloud είναι μια νέα, πρωτοποριακή ολοκληρωμένη υπηρεσία που βασίζεται στη σύζευξη της πληροφορικής με τις τηλεπικοινωνίες. Με το hol cloud, οι επιχειρήσεις αποκτούν τη δυνατότητα να μισθώνουν πόρους υποδομής και υπολογιστικής ισχύος για να εξυπηρετούν τις ΙΤ ανάγκες τους, πληρώνοντας μόνο για τις υπηρεσίες που πραγματικά χρειάζονται και χρησιμοποιούν. Ταυτόχρονα, οι επιχειρήσεις διασφαλίζουν τη συνολική τους κάλυψη, τόσο για τις υπηρεσίες πληροφορικής όσο και για τα τηλεπικοινωνιακά τους κυκλώματα πρόσβασης, από έναν και μόνον πάροχο με μία ενιαία σύμβαση υποστήριξης (end-to-end SLΑ) η οποία τους διασφαλίζει τη μέγιστη ποιότητα υπηρεσιών.


Κατά την παραλαβή του βραβείου ο Διευθυντής Marketing της hellas online, κύριος Μιχάλης Αναγνωστάκος, τόνισε ότι «Το hol cloud παρέχεται από μια ελληνική εταιρεία για πρώτη φορά ολοκληρωμένα στη χώρα μας και είναι η απάντηση στη σύγχρονη ανάγκη των επιχειρήσεων σε μια εποχή που απαιτεί την επίτευξη ανάπτυξης αλλά με ιδιαίτερα προσεκτική διαχείριση κόστους».