Tο Novasports.gr συνεχίζει τις υψηλές «πτήσεις» στο διαδίκτυο, σπάζοντας και το… φράγμα ύψους 1 εκατομμυρίου μοναδικών επισκεπτών.


NOVA_NEW_LOGO_BLUE pantone sΣύμφωνα με τις μετρήσεις του εργαλείου Google analytics για το μήνα Νοέμβριο, το site κατέγραψε ρεκόρ μοναδικών επισκεπτών, καθώς ο αριθμός των χρηστών που το επισκέφθηκαν έφτασε τους 1.081.464!


Το Νovasports.gr προσφέρει σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου, τη δυνατότητα να παρακολουθούν στην οθόνη του υπολογιστή τους, κορυφαίο αθλητικό περιεχόμενο από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις που καθηλώνουν όλη την υφήλιο. Αξίζει να τονιστεί ότι για τον μήνα Νοέμβριο το site κατέγραψε πάνω από 1.600.000 video views.


Η συνεχής 24ωρη ενημέρωση από το δημοσιογραφικό επιτελείο του site, τα μοναδικά αθλητικά αφιερώματα, οι αποκλειστικές συνεντεύξεις παικτών και προπονητών της Superleague, τα επίσημα στιγμιότυπα του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ευρώπης, της Premier League καθώς και των κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων όπως UEFA Champions League, Europa League και Euroleague είναι στοιχεία που το καθιστούν μοναδικό και ιδιαίτερα αγαπητό στο φίλαθλο κοινό.


Το Novasports.gr φέρνει πλούσιο αθλητικό… μενού σε κάθε τύπο συσκευής (PC, smartphones, Smart TVs) για ενημέρωση κάθε στιγμή, σε κάθε χρήστη.