Η αλυσίδα Expert άνοιξε 2 νέα καταστήματα, στην Άρτα και στο νέο εμπορικό κέντρο της Αθήνας Golden Hall, μέσα στο Notos Home.

expertΕίναι η δεύτερη συμμετοχή της Expert στην Αθήνα, σε εμπορικό κέντρο κάτω από την ομπρέλα του Notos Home. Μετά την πλατεία Κοτζιά, τώρα και στα Βόρεια Προάστια στο Μαρούσι, δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να γνωρίσουν από κοντά την ποιότητα και εξυπηρέτηση Expert.

Το εκθεσιακό κατάστημα της Expert, διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και gadgets ενώ η άριστη εξυπηρέτηση και ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Το υπερσύγχρονο εμπορικό κέντρο στο οποίο στεγάζεται η Expert, καταλαμβάνει μια έκταση 40.000τ.μ. και φιλοξενεί 150 πολυτελή καταστήματα για όλα τα γούστα.

Στο νέο κατάστημα της Expert στην Άρτα, στο κέντρο της πόλης, σε ένα χώρο 400 τ.μ., οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πιο προηγμένη τεχνολογία στις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές από το ειδικευμένο προσωπικό, να επιλέξουν ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα προϊόντων και να κάνουν τις αγορές τους στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με τα πιο συμφέροντα χρηματοδοτικά προγράμματα τα οποία προσφέρονται στα καταστήματα Expert σε όλη την Ελλάδα.

Η Expert, με 116 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, έρχεται στρατηγικά να επεκτείνει το πανελλαδικό της δίκτυο με το νέο αυτό κατάστημα στην Άρτα και να ενισχύσει την παρουσία της στην Αθήνα. Με τα 2 νέα σύγχρονα αυτά καταστήματα έρχεται να ενδυναμώσει την προσπάθειά της για προσφορά ποικιλίας προϊόντων και άμεση εξυπηρέτηση όλων των καταναλωτών. Στόχος της εταιρίας είναι η δημιουργία καταστημάτων που να προσφέρουν στον καταναλωτή ποικιλία, ποσότητα, ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση.