Ο Χρήστος Καλογεράκης ανέλαβε από 10 Σεπτεμβρίου Διευθύνων Σύμβουλος της Westnet Distribution Α.Ε., μέλος του Ομίλου Π. Γερμανού, Olympia Development.


Χρήστος Καλογεράκης

Χρήστος Καλογεράκης

O κ. Καλογεράκης έχει ήδη μια επιτυχημένη πορεία μέσα στον Όμιλο, καθώς, από τον Ιανουάριο του 2011 κατείχε την θέση του Εμπορικού Διευθυντή του Retail Group (Public, Multirama, Getitnow).


Ο κ. Καλογεράκης διαθέτει πλούσια εμπειρία και προϋπηρεσία έχοντας αναλάβει εμπορικές θέσεις στους κλάδους καταναλωτικών προϊόντων και κινητής τηλεφωνίας σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, όπως Vodafone και Wind. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σε Shipping, Trade & Finance από το πανεπιστήμιο City του Λονδίνου, καθώς και προπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.


Ο κ. Κώστας Καραφωτάκης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Olympia Development δήλωσε σχετικά: «Ο Χρήστος Καλογεράκης είναι ένα ιδιαίτερα ικανό και καταξιωμένο στέλεχος και είμαι βέβαιος ότι, με την εμπειρία του και τη στρατηγική του σκέψη, θα συμβάλλει στην ισχυροποίηση της Westnet, στο παρόν απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον, και θα οδηγήσει σε περαιτέρω ανάπτυξη την εταιρεία».


Η Westnet Distribution Α.Ε. δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως HP, LG, Asus, Lenovo, Samsung, Philips κ.α.