Φέτος τις γιορτές, το iStorm φρόντισε να κάνει κάθε αγορά ακόμα πιο ξεχωριστή, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό δώρο με κάθε αγορά Mac και iPad.


logo_iStormΠιο συγκεκριμένα, για λίγες μόνο ημέρες, από τις 10 έως και τις 31 Δεκεμβρίου, όσοι επιλέξουν το iStorm για να αγοράσουν το νέο τους MacBook ή το νέο τους iMac, θα λάβουν μαζί και μία Prepaid Visa Card αξίας 100€ για να κάνουν ακόμη περισσότερες Χριστουγεννιάτικες αγορές, από το App Store, το iStorm, ή όπου επιθυμούν, ενώ όσοι αγοράσουν iPad 2, iPad 3ης γενιάς ή iPad με οθόνη Retina, θα πάρουν μαζί μία θήκη FitFolio της Speck, για απόλυτη προστασία και απαράμιλλο στυλ.


Το iStorm αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα. Από τα ολοκαίνουρια iPad mini και τα νέα iPad με οθόνη Retina και την πλήρη σειρά φορητών MacBook, μέχρι τα νέα πολύχρωμα iPod nano, iPod touch & iPod shuffle και τα μοναδικά, πρωτότυπα αξεσουάρ, στο iStorm μπορεί κάποιος να βρει τέλεια δώρα για όλους τους αγαπημένους του, που θα ευχαριστήσουν και θα εντυπωσιάσουν.


Επισκεφτείτε τα καταστήματα iStorm, στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Κολωνακίου και στο Εμπορικό Κέντρο River West, δίπλα στην ΙΚΕΑ στην Λεωφόρο Κηφισού (με δωρεάν parking) και σίγουρα θα βρείτε τέλειο δώρο για όλους τους αγαπημένους σας.