Από τις 3 Δεκεμβρίου 2012 το nortec.gr είναι στον αέρα και φέρνει σημαντικές αλλαγές στο nintendo.gr.


nortecΠλέον, όλες οι συναλλαγές και οι online αγορές προϊόντων θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω του www.nortec.gr.


Φυσικά, μπορείτε να βρείτε κανονικά όλες τις κονσόλες, τους τίτλους και τα αξεσουάρ για τα συστήματα της Nintendo που διανέμει η Nortec Multimedia Α.Ε. στην Ελληνική αγορά. Σε αυτά τα προϊόντα έχουν πλέον προστεθεί και επιλεγμένοι τίτλοι, πάντα αποκλειστικά για τα συστήματα της Nintendo, από τις Electronic Arts, Disney, Ubisoft και άλλων publisher. Οι τίτλοι αυτοί θα ανανεώνονται συνεχώς, σύμφωνα με την διαθεσιμότητά τους, ενώ θα περιλαμβάνονται κανονικά τόσο σε μηχανισμούς προ-παραγγελίας, όπως και σε ειδικές προσφορές.


Πέρα από προϊόντα που αφορούν τα συστήματα της Nintendo, με την προσθήκη των προϊόντων της DecalGirl, έχετε πλέον μία σειρά από μοδάτες και εντυπωσιακές επιλογές για να εξατομικεύσετε το smartphone σας και να του δώσετε το δικό σας, προσωπικό στυλ. Τα skins της DecalGirl, εκτός από την μοναδική τους εμφάνιση και την ποικιλία των σχεδίων τους, σας προσφέρουν και προστασία της συσκευής σας από μικρο-φθορές ή γρατσουνιές, ενώ ταυτόχρονα είναι φτιαγμένα από ειδικό υλικό που κάνει την τοποθέτησή τους πανεύκολη και δεν αφήνει υπολείμματα κόλλας ή άλλων υλικών κατά την αφαίρεσή τους. Όλα αυτά τα προϊόντα θα τα βρείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το www.nortec.gr για την Ελληνική αγορά.


Μία ακόμα σημαντική προσθήκη είναι τα προϊόντα της Bioworld, που περιλαμβάνουν μία τεράστια ποικιλία από μοναδικά προϊόντα ρουχισμού, και όχι μόνο. Στην κατηγορία “Ρούχα” θα βρείτε μία σειρά από μπλούζες, φούτερ, τσάντες, πορτοφόλια, καπέλα και σκούφους με χαρακτήρες της Nintendo. Όλα αυτά τα προϊόντα θα τα βρείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το www.nortec.gr για την Ελληνική αγορά.


Παράλληλα, θα βρείτε μία σειρά από λευκά είδη από την Character World, που θα σας επιτρέψουν να μετατρέψετε το παιδικό δωμάτιο, και όχι μόνο, σε πραγματικό κόσμο της Nintendo. Όλος ο μηχανισμός του Nortec Club, καθώς και οι πόντοι που είχατε ήδη συγκεντρώσει με τις αγορές σας στο www.nintendo.gr, έχουν πλέον μεταφερθεί στο www.nortec.gr, ενώ όλοι οι χρήστες του www.nintendo.gr έχουν ήδη λάβει «δώρο» 100 πόντους Nortec Club.


Τέλος, στο www.nortec.gr, μπορείτε πλέον να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για την ίδια την εταιρία, την δομή της, την ιστορία της, τα ιστορικά οικονομικά της αποτελέσματα και το πλήρες δίκτυο συνεργατών της στην Ελλάδα σε επίπεδο λιανικής.


Το www.nintendo.gr θα συνεχίσει να λειτουργεί ως το επίσημο site της Nintendo στην Ελλάδα. Εκεί θα συνεχίσετε να ενημερώνεστε για οτιδήποτε νέο αφορά την Nintendo, να επικοινωνείτε με την εταιρία για οποιοδήποτε θέμα, συμπεριλαμβανομένης της τεχνικής υποστήριξης και φυσικά να συμμετέχετε στο επίσημο forum της Nintendo στην Ελλάδα.


Όσοι από εσάς είχατε ήδη εγγραφεί στο www.nintendo.gr, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ήδη το www.nortec.gr, καθώς τα στοιχεία σας έχουν περαστεί αυτούσια.