Με τον ΑΝΤ1 εμπλουτίζεται η υπηρεσία του OTE TV, προσφέροντας πλούσια συλλογή ελληνικών καναλιών, με τα μεγάλα ελεύθερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.


OTE_TV_logo_CMYKΟ ΟΤΕ TV συνεχίζει να ενισχύεται με νέο περιεχόμενο και επιλογές για τους συνδρομητές του, παρέχοντας πλούσιο αθλητικό, κινηματογραφικό, καθώς και ευρύτερα ψυχαγωγικό και ενημερωτικό πρόγραμμα.


Με την προσθήκη του ΑΝΤ1, ο OTE TV ξεπερνά τα 65 ψηφιακά κανάλια, ενώ σταθερά παραμένει πρώτος σε περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας, προσφέροντας 16 κανάλια high definition, τα περισσότερα στην αγορά, χωρίς επιπλέον χρέωση.


Το κανάλι είναι διαθέσιμο μέσα από τα πακέτα Family & Full του OTE TV μέσω Δορυφόρου και μέσω Conn-x. Οι συνδρομητές του OTE TV Μέσω Conn-x έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το πρόγραμμα των δύο προηγούμενων ημερών του ΑΝΤ1, όπως και των άλλων μεγάλων ελληνικών καναλιών, μέσα από την υπηρεσία ΟΤΕ Replay TV.


Τα συνδρομητικά πακέτα διατίθενται σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, που ανέρχονται σε μόλις 14,90 ευρώ/μήνα (Family pack) και 19,90 ευρώ/μήνα (Full pack) για πελάτες σταθερής τηλεφωνίας ΟΤΕ1.