Η Yuboto, υποδέχεται την περίοδο των Χριστουγέννων με μια διπλή προσφορά για τους πελάτες της και τα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξη όλων μας.


yuboto_logo_newΣυγκεκριμένα με κάθε αγορά βάσει τιμοκαταλόγου από τις 4 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2012 οι πελάτες της Yuboto θα αποκτούν δωρεάν 50% επιπλέον credits για να αποστείλουν τις ευχές τους μέσω SMS, MMS, Autodialer ή Video Messages. Ταυτόχρονα η Yuboto θα διαθέτει 1 Ευρώ στην Κιβωτό του Κόσμου και στην Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας “Αναρρωτήριο Πεντέλης” (πρώην ΠΙΚΠΑ).


Έτσι με μια αγορά 1.000 credits, ο πελάτης θα αποκτά εντελώς δωρεάν 500 επιπλέον credits και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση θα υποστηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου και το
Αναρρωτήριο Πεντέλης. Τα credits δεν έχουν ημερομηνία λήξης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες SMS/MMS Marketing και Autodialer/Video Messages που παρέχει η Yuboto.


Για να επωφεληθείτε από τη Χριστουγεννιάτικη προσφορά της Yuboto, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.yuboto.com ή καλέστε από σταθερό στο 801 100 12 12 ή από κινητό στο (+30) 211 11 44 111