H PROFILE συμμετέχει ως associate sponsor στο συνέδριο «The Future of Banking in Greece».


profile logo 2012Η PROFILE, κορυφαία εταιρεία στον τομέα του χρηματοοικονομικού λογισμικού, συμμετέχει ως «associate sponsor» στην ημερίδα «The Future of Banking in Greece» που διοργανώνεται από τους Financial Times και το περιοδικό The Banker σε συνεργασία με την εταιρεία Βοussias Communications.


Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, με σκοπό την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων των τραπεζικών στελεχών της χώρας για την τρέχουσα κατάσταση και τις μελλοντικές προκλήσεις του κλάδου.


Η PROFILE, ως ηγέτιδα εταιρεία χρηματοοικονομικού λογισμικού στη χώρα υποστηρίζει τις εργασίες του συνεδρίου με μια σύντομη ομιλία κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο πάνελ με θέμα «Perspectives: Improving governance and transparency in Greek banking to enhance competitiveness and stimulate growth».


Η ομιλία θα επικεντρωθεί στην αξία της χρήσης της τεχνολογίας ως μέσο κανονιστικής συμμόρφωσης και διαφάνειας για τις τράπεζες καθώς και για τη μείωση του λειτουργικού κόστους και κινδύνου, ειδικά στην τρέχουσα περίοδο αναδιοργάνωσης του τραπεζικού συστήματος.


Η PROFILE, επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της στο εξωτερικό αντιμετωπίζει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των τραπεζικών ιδρυμάτων σχετικά με τις απαιτήσεις συμμόρφωσης στις τοπικές και διεθνείς κανονιστικές οδηγίες, οι οποίες αυξάνονται συνεχώς σε όλη την Ευρώπη. Με την εμπειρία του τοπικού συνεργάτη αλλά και του διεθνή προμηθευτή λύσεων λογισμικού για τον κλάδο, σκοπεύει να αναδείξει πώς επιτυγχάνεται συμμόρφωση αλλά και εξοικονόμηση κόστους λειτουργίας για τις τράπεζες, με άμεση βελτιστοποίηση της απόδοσης.


Στο περίπτερο της PROFILE, οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες λειτουργικότητες των γνωστών συστημάτων της, όπως το τραπεζικό σύστημα FMS και την πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων IMSplus. Οι πλατφόρμες της εταιρείας έχουν αναπτυχθεί και σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν άμεσες λύσεις για λειτουργική ευελιξία και κορυφαία πελατειακή εξυπηρέτηση, μειώνοντας παράλληλα το κόστος εργασιών, διαχείρισης και τον κίνδυνο.