Την τιμητική του έχει και αυτή την εορταστική περίοδο ο Mario, με δύο πολύ σημαντικές κυκλοφορίες για τα συστήματα της Nintendo.


marioΓια αυτό και η ιαπωνική εταιρία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα δύο trailer για επερχόμενα παιχνίδια με πρωταγωνιστή τον Mario στις κονσόλες της.


Αρχικά, στις 30 Νοεμβρίου, ο διάσημος υδραυλικός κάνει το ντεμπούτο του και ταυτόχρονα ποδαρικό στην νέα γενιά οικιακών κονσολών της Nintendo, στο Wii U που κυκλοφορεί την ίδια μέρα, με το New Super Mario Bros. U.


Το New Super Mario Bros. U είναι ένα ολοκαίνουριο 2D platform παιχνίδι που σας εισάγει στον τεράστιο παγκόσμιο χάρτη του Mario γεμάτο από διακριτικά επίπεδα. To Wii U GamePad μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παίξετε μόνος σας όσο η τηλεόραση είναι σε χρήση, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσετε άλλους παίκτες στη λειτουργία συνεργασίας.


Μία ακριβώς εβδομάδα αργότερα, στις 7 Δεκεμβρίου, μία από τις πιο αγαπημένες σειρές με πρωταγωνιστή τον εμβληματικό χαρακτήρα της Nintendo έρχεται για πρώτη φορά στο Nintendo 3DS, με το Paper Mario: Sticker Star.


Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, την ημέρα της ετήσιας Sticker Fest, ο Bowser αποφασίζει να κάνει μια φάρσα και να μοιράσει έξι Royal Stickers σε όλη την γη. Για να βρείτε αυτά τα μυστηριώδη, μαγικά αυτοκόλλητα, που είναι τώρα κολλημένα πάνω στον Bowser και τους βοηθούς του, ο Mario ξεκινά μια περιπέτεια με την Kersti, μια αυτοκόλλητη νεράιδα και επισκέπτονται λιβάδια, έρημους, δάση, χιονισμένα βουνά και ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο.